America Express: Drumul Aurului – Sezonul 1 Episodul 35 – 14 Martie 2023

america express drumul aurului sezonul 1 episodul 35

Concurenții au fost puși într-o situație neașteptată în semifinala America Express din 14 martie 2023, după ce două echipe au ajuns simultan la Irina Fodor. Hai să vezi ce variante a oferit prezentatoarea. Vezi mai jos emisiunea america express: drumul aurului episodul 35 integral 14 martie 2023.

Marea Finală America Express se apropie cu pași rapizi, motiv pentru care competiția devine din ce în ce mai aprigă pentru echipele rămase în competiție. La scurt timp de la vestea că în etapa 9 de pe Drumul Aurului urmează o eliminare, concurenții au fost puși în fața unei situații neașteptate.

America Express: Drumul Aurului episodul 35 online 14 martie 2023

De data aceasta, două perechi de vedete au ajuns simultan la punctul de întâlnire. Jean Gavril, Dinu Gavril, Nelu Cortea și Cătălin Bordea au fost surprinși de camerele de filmat în timp ce veneau împreună către Irina Fodor.

Odată ajunși la prezentatoarea TV, concurenții s-au „lovit” de o propunere neașteptată din partea acesteia. Irina Fodor le-a oferit două variante: să se semneze în caiet pentru a intra la jocul de amuletă sau să ia un plic cu o ghicitoare ce îi va îndrum către mai mult Dorados.

Și aici a început o târguială!”, a fost replica lui Cătălin Bordea.

Echipele au aflat că vor fi trei perechi de vedete care se vor califica la jocul de amuletă în semifinala America Express 14 martie 2023. Vizionati mai jos emisiunea america express sezonul 1 episodul 35 online 14 martie 2023.

Deși le-a fost dificil să aleagă, concurenții au luat decizia de a merge în căutarea aurului.

Totul trebuie să se întâmple cu mare viteză pentru că putea să ne-o ia oricine altcineva în față”, a spus Dinu Gavril.

Cătălin Scărlătescu a trecut prin momente dificile și a primit ajutor medical în semifinala America Express 14 martie 2023.

Cătălin Scărlătescu a fost pus într-o situație de-a dreptul neașteptată în semifinala America Express 14 martie 2023. Concurentul a avut nevoie de ajutorul medicului, după ce s-a întors din cursă.

După ce a căutat Dorados alături de Doina Teodoru, Cătălin Scărlătescu a început să se simtă rău. Camerele de filmat au surprins momentul în care acesta abia se mai ținea pe picioare, vizibil amețit.

Cert e că am ajuns la Irina, i-am arătat florea, iar în momentul în care Irina ne-a zis să plecăm mie mi s-a încețoșat văzul. Auzeam niște voci pe lângă mine, o vedeam pe Irina, o vedeam pe Doina, dar nu înțelegeam care este treaba cu rucsacii. Nu știu ce scria, nu recunoșteam sacii. Nu știu ce s-a întâmplat în momentul ăla!”, a mărturisit el.

America express sezonul 1 episodul 35 reluare 14 martie 2023, poate fi vizionata mai jos

În timp ce se îndepărtau de Irina Fodor, Cătălin Scărlătescu a prins-o pe Doina Teodoru de mână pentru a-i da de înțeles că nu se simte bine. Concurenta a înțeles rapid că partenerul său are o problemă.

Concurentul a simți nevoia să se așeze pe banca, ca mai apoi să primească ajutor medical. Vezi mai jos emisiunea america express drumul aurului episodul 35 complet 14 martie 2023.


“>