America Express Sezonul 1 Episodul 39 Reluare 21 Martie 2023

america express drumul aurului 21 martie 2023 episodul 39

Drumul celor 3 echipe din competiția America Express 21 martie 2023 episodul 39 către Marea Finală se dovedește din ce în ce mai complicat. Ieri seară, concurenții s-au confruntat cu prima parte a celei mai ample misiuni: organizarea propriului carnaval inspirat de celebrul eveniment din Barranquilla, cea dintâi provocare fiind bugetul pentru o asemenea manifestare extravagantă.

De la un concert susținut pe străzile orașului de Andreea Bălan și Andreea Antonescu la caricaturile realizate de Cătălin Bordea și delicioasele chiftele cu care Chef Scărlătescu i-a impresionat pe localnici, concurenții și-au folosit talentele pentru a strânge banii necesari, purtând în tot acest timp costume populare românești. Va invitam sa vedeti mai jos reluarea emisiunii america express drumul aurului 21 martie 2023 sezon 1 episod 39.

Una dintre echipe a beneficiat, însă, de un avantaj considerabil. Este vorba despre Cătălin Bordea și Nelu Cortea, care au descoperit ce premiu ascundea ultimul Joker al acestui sezon câștigat de ei pe plaja de la Marea Caraibilor: cei doi au primit bani în plus pentru bugetul carnavalului și alte două costume populare, pe care le-au vândut unor localnici.

Ce se intampla in aceasta seara la america express drumul aurului episodul 39 din 21 martie 2023

În seara aceasta, sub soarele arzător din Barranquilla, echipele vor da proba supremă a forței de convingere, pentru că succesul unui carnaval se măsoară în numărul participanților. Așadar, concurenții vor fi nevoiți să-și alcătuiască propriile trupe de dansatori, convingând localnicii în timp record să-i urmeze în aventura lor.

Punctul culminant al misiunii de anvergură va aduce echipele și toți dansatorii pe scenă, acolo unde vor prezenta un număr artistic în fața unui juriu alcătuit din prestigioși judecători locali – regi, regine, legende vii ale Carnavalului de la Barranquilla.

Ce note vor primi echipele și cine va câștiga proba, obținând un avantaj extrem de important, telespectatorii vor afla în seara aceasta, la America Express 21 martie 2023.

Tot în această seară, Irina Fodor pune în joc cuferele cu cea mai mare amenințare de pe Drumul aurului: vulturul roșu, care va trimite acasă ultima echipă înainte de Marea Finală. Urmează, așadar, trei curse la capătul cărora Irina îi așteaptă pe concurenți alături de mult temutele cutii, rezervate echipei care se situează pe ultimul loc.

Tensiunea va atinge cote maxime diseară, în prima dintre aceste curse, concurenții făcând tot ce le stă în putință pentru a nu ajunge ultimii la Irina. Numărătoarea inversă spre eliminarea de dinaintea Marii Finale începe în această seară la America Express sezonul 1 episodul 39, de la ora 20:30, la a1.

Un nou episod din emisiunea fenomen america express sezonul 1 episodul 39 integral 21 martie 2023, poate fi vazuta mai jos

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului episodul 39 va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Vezi mai jos o noua editie din america express episodul 39 sezonul 1 21 martie 2023.


error: Nu copiați de pe acest site!