Bravo ai stil Sezonul 8 Episodul 34 de pe 17 Mai 2023

bravo ai stil sezonul 8 reluare kanal 2 2023
Carina de la Bravo ai stil sezonul 8 episodul 34 integral 17 mai 2023 a avut în ultima perioadă ținute care nu au fost apreciate de jurați, ceea ce pe concurentă a demoralizat-o. În culise, ea a dezvăluit că motivul are legătură cu faptul că ea nu primește niciun fel de ajutor. Carina a mărturisit că colegele ei primesc ajutor din partea prietenilor sau a anumitor designeri, care apelează la ele și le împrumută ținute.

Maurice Munteanu a sfătuit-o pe Carina să încerce să contacteze designeri. Juratul i-a transmis concurentei că este normal să aibă colaborări cu oameni din domeniul modei, iar această metodă este practicată peste tot.

Bravo, ai stil 17 mai 2023 sezonul 8 episodul 34 online

Diana de la Bravo, ai stil 2023 și-a făcut apariția în emisiune cu o ținută foarte provocatoare, dar care a fost câștigătoare în ochii juraților. Concurentele au admirat-o pe colega lor pentru curajul pe care l-a avut să defileze cu niște sandale cu un toc atât de înalt.

Diana i-a cucerit pe jurați cu look-ul ei din această seară! Concurenta de la Bravo, ai stil 2023 a primit trei steluțe. Alexandru Abagiu i-a transmis concurentei că seamănă foarte mult cu Valeria Marini, celebră actriță italiană.

Maurice Munteanu: Să știi că și eu aș fi purtat tot, dar varianta ori pe negru, ori pe nude și varianta, că aici aș fi avut o slăbiciune, foarte bogată. Puneam cercei, inele, poșetă bogată, niște sandale de seară și plecam. Îmi puneam rujul bej, cu conturul maro închis, dar una peste alta Bravo, ai stil!

Constanția de la Bravo, ai stil 2023 le-a atras atenția celorlalte concurente, după ce a început să facă comentarii mult mai acide în cadrul competiției. Mai multe dintre concurente sunt de părere că tânăra s-a schimbat, motiv pentru care a fost acuzată de falsitate. Concurenta de la Bravo, ai stil 2023 a mărturisit că își dorește să nu mai fie atât de blândă în competiție, ci să aducă la suprafață adevărata ei personalitate.

În ediția trecută, Carina a fost lată prin surprindere de răspunsul pe care Constanția i l-a dat Dianei, după ce a fost nominalizată să își spună părerea. Constanția i-a propus colegei sale să își critice singură ținuta, moment în care Carina a răbufnit și ia- spus că se comportă ca un jurat. Mai jos puteti viziona emisiunea bravo ai stil din 17 mai 2023 sezon 8 episod 34 gratuit.

O noua editie bravo ai stil sezonul 8 episodul 34 integral 17 mai 2023, poate fi vazuta mai jos

Milena de la Bravo, ai stil 2023 s-a prezentat în ediția de miercuri, 17 mai 2023, cu o ținută monocromatică, fiind compusă din culoarea roz. Ținuta a fost apreciată de către celelalte concurente, chiar dacă unele dintre ele ar mai fi schimbata numite elemente.

Milena a reușit să îi impresioneze pe jurați cu ținuta ei. Concurenta a avut o jurizare scurtă, în urma căreia a primit trei steluțe.

La testimoniale, Iris de la Bravo, ai stil 2023 a dezvăluit că ținuta Milenei a fost primită de la un designer, iar concurenta a avut emoții înainte să ajungă în fața juraților. Chiar dacă s-a prezentat cu ținuta exact cum a fost propusă de designer, Milena a încercat să își aducă și propria tușă stilistică prin accesorizare.


kepenk tamiri -
twitch viewer bots