Bravo ai stil Sezonul 8 Episodul 36 Gala 7 de pe 19 Mai 2023

bravo ai stil sezonul 8 reluare kanal 2 2023
Andreea la bravo ai stil sezonul 8 episodul 36 gala 7 de pe 19 mai 2023, întâlnire cu cei care o susțin, Fiindcă se bucură de o mare susținere în mediul online, Andreea a vrut să îi cunoască personal pe cei care o votează. Astfel, tânăra i-a chemat pe toți la un local din Capitală, unde le-a făcut cinste cu masa și unde au discutat timp de minute bune despre emisiunea de modă și nu numai.

Chiar dacă Andreea a mărturisit că s-a întors foarte fericită de la întâlnirea cu oamenii care o susțin, Iris nu vede cu ochi buni evenimentul pe care l-a organizat Andreea. Totuși, și Iris a dezvăluit că vrea să organizeze la rândul ei o întâlnire cu cei care o plac, însă într-un cadru cu totul diferit față de cea pe care a realizat-o competitoarea sa.

Bravo, ai stil 19 mai 2023 sezonul 8 episodul 36 online

Andreea: „M-am întâlnit cu susținătorii duminică, cu o parte din ei. A fost atât de frumos, ca la ziua mea. Unii mi-au dat mesaj că vin și m-am gândit că o să vină doar cei care mi-au dat mesaj, dar au venit mai mulți. Nu știu(n.red. câte persoane au venit) dar am pus o poză, vreo 30 și ceva. Mi-au spus doar de bine, m-au întrebat super multe lucruri. Au vorbit și ei între ei, s-au cunoscut, au început să se urmărească între ei pe Instagram. Am primit flori. Ne-am simțit bine, am vorbit foarte mult. Mi-au zis că le place de mine, că urmăresc emisiunea.”

Ulterior, Andreea și Iris au avut un schimb destul de acid de replici în platoul „Bravo, ai stil!”. Cele două tinere nu au reușit să se înțeleagă. Mai mult decât atât, Andreea consideră că Iris este geloasă pe susținerea de care se bucură aceasta.

Iris: „Mi se pare exagerat. Eu dacă m-aș vedea cu niște oameni m-aș vedea relaxat, să nu fie atât de filmat tot, de calculat până la cel mai mic detaliu.”

Alexandru Abagiu, impresionat de look-ul Milenei! Tânăra a reușit să îi dea pe spate pe cei trei jurați. Milena a ales să realizeze un look inspirat de toreadori, cu influențe masculine. Outfitul pe care l-a purtat Milena i-a luat prin surprindere pe jurați, care au fost cu adevărat impresionați de alegerea concurentei.

Apariția Milenei l-a cucerit pe Alexandru Abagiu, care a apreciat foarte tare modul în care tânăra a ales să își împletească părul, dar și partea de make-up pe care concurenta a purtat-o în ediția concept din această seară. Mai jos puteti viziona emisiunea bravo ai stil din 19 mai 2023 sezon 8 episod 36 gratuit.

O noua editie bravo ai stil sezonul 8 episodul 36 integral 19 mai 2023, poate fi vazuta mai jos

Astfel, juratul i-a acordat pentru prima dată în acest sezon evantaiul tinerei, care a fost copleșită de complimentele pe care le-a primit.

Nu doar Alexandru Abagiu a fost plăcut surprins de abordarea stilistică a Milenei, ci și ceilalți jurați, care au dezvăluit că sunt foarte mândri de modul în care stilul Milenei a evoluat de la începutul competiției și până în prezent.


kepenk tamiri -
twitch viewer bots