Bravo ai stil Sezonul 8 Episodul 42 de pe 29 Mai 2023

bravo ai stil sezonul 8 reluare kanal 2 2023
Ioana este noua concurentă de la Bravo ai stil sezonul 8 episodul 42 online 29 mai 2023. Cea mai nouă aspirantă la marele premiu i-a lăsat mască pe jurați.

Prima zi a noii săptămâni de competiție a venit cu surprize, atât pentru concurente, cât și pentru telespectatori. Astăzi, o nouă tânără a intrat în competiția de fashion, cu speranța de a-i impresiona pe jurați prin ținutele pe care urmează să le prezinte în platoul show-ului vestimentar.

Bravo, ai stil 29 mai 2023 sezonul 8 episodul 42 online

Ioana a intrat încrezătoare în competiția „Bravo, ai stil!” 2023. Tânăra a prezentat o ținută pe placul celorlalte concurente și nu i-a lipsit nici măcar pentru o secundă încrederea în ea. Concurenta a dezvăluit că a cochetat cu modelingul în trecut, ceea ce a contribuit la pasiunea pentru modă pe care o are astăzi.

Prima ținută pe care Ioana a prezentat-o în platoul „Bravo, ai stil!” 2023 a fost una cu influențe army, care a fost pe placul celor trei jurați. Outfit-ul de astăzi al tinerei i-a adus trei steluțe din partea Ralucăi Bădulescu, a lui Alexandru Abagiu și a lui Maurice Munteanu.

Andreea în lacrimi după plecarea Milenei de la „Bravo, ai stil!”. Milena a părăsit competiția în cea mai recentă gală eliminatorie. Eliminarea concurentei a lăsat un gol pentru mai multe concurente, și în special pentru Andreea.

Cele două tinere s-au apropiat foarte tare pe parcursul emisiunii și au legat o prietenie strânsă, care rezistă chiar și în afara competiției de fashion. Andreea a mărturisit că îi este foarte greu după plecarea Milenei. Mai mult decât atât, tânăra a dezvăluit faptul că, după părerea ei, Carina ar fi fost cea care trebuia să iasă din concurs, pentru că aceasta consideră că tânăra din Timișoara nu se ridică la înălțimea așteptărilor.

Carina nu a pierdut timpul și i-a dat replica Andreei, precizând faptul că, în opinia ei, studenta din Iași ar avea ceva personal cu ea. De ceva vreme, Carina și Andreea au aruncat mici înțepături una către cealaltă. Nici seara aceasta nu a fost o excepție. De această dată, deranjată că Andreea a precizat faptul că ea consideră că cea care ar fi trebuit să plece din emisiune este Carina, tânăra din Timișoara a mărturisit că ea simte că Andreea este rea și are ceva cu ea. Mai mult decât atât, Carina consideră că din răutate a fost nominalizată de către Andreea pentru eliminare. Mai jos puteti viziona emisiunea bravo ai stil din 29 mai 2023 sezon 8 episod 42 gratuit.

O noua editie bravo ai stil sezonul 8 episodul 42 integral 29 mai 2023, poate fi vazuta mai jos