Bravo ai stil Sezonul 8 Episodul 25 Reluare 4 Mai 2023

bravo ai stil sezonul 8 reluare kanal 2 2023
Beatrice i-a surprins pe jurați la bravo ai stil sezonul 8 episodul 25 reluare 4 mai 2023. Aspiranta la titlul de „cea mai stilată femeie din România” a prezentat un outfit inedit. În ediția din data de 4 mai, Beatrice a decis să riște și a prezentat un outfit care i-a și amuzat pe jurați, dar care a fost totuși pe placul lor.

Concurenta a ales să poarte o piesa extrem de interesantă, confecționată dintr-un material care a ieșit în evidență. Celelalte aspirante la marele premiu au fost plăcut surprinse de piesele vestimentare pe care le-a ales tânăra. De asemenea, acestea au fost surprinse de piesa de rezistență a ținutei, și anume salopeta inedită.

Bravo, ai stil 4 mai 2023 sezonul 8 episodul 25 online

Salopeta lui Beatrice l-a amuzat pe Alexandru Abagiu, care a comparat-o cu ambalajul unor bomboane. Și Raluca Bădulescu a punctat faptul că tânăra a adoptat o ținută experimentală, însă nu i-a displăcut acest lucru. Astfel, concurenta a obținut trei steluțe.

Alexandru Abagiu: „Nu pot să zic că nu mi-e familiară această textură pentru că o văd foarte des pe aici, pe jos. Fix așa arată staniolul bomboanelor pe care eu le mai culeg din când în când de pe jos. Mi se pare că e o problemă de funcționalitate la acest outfit. Mi se pare că partea de beauty arată bine, nu înțeleg foarte clar acele șuvițe. E un look special, hai să zicem așa. Procesez informația, pentru că m-ai luat prin surprindere.”

Raluca Bădulescu: „Ai revenit la treaba experiment. Lasă-mă să mă gândesc pentru că mi se pare interesant, mi se pare o chestie.”

Luiza i-a cucerit pe jurați. Atitudinea pozitivă a tinerei a reușit să le aducă zâmbetul pe buze specialiștilor. În ediția din data de 4 mai a celei mai îndrăgite emisiuni de fashion din țara noastră, Luiza a ales să adopte un look diferit. Tânăra a construit un look cu influențe rock, care a fost pe placul celor trei jurați.

Luiza a pășit în platoul „Bravo, ai stil!” 2023 foarte încrezătoare în outfit-ul pe care l-a realizat. Chiar dacă competitoarele sale au avut unele critici în ceea ce privește look-ul acesteia, tinerele au fost totuși plăcut surprinse de ținuta Luizei. Mai jos puteti viziona emisiunea bravo ai stil din 4 mai 2023 sezon 8 episod 25 gratuit.

O noua editie bravo ai stil sezonul 8 episodul 25 integral 4 mai 2023, poate fi vazuta mai jos

Jurații nu au fost în prima fază dați pe spate de ținuta concurentei, pentru că au descoperit atât piese vestimentare pe gustul lor, cât și unele accesorii de care nu au fost încântați. Iată însă că, în final, Luiza a reușit să obțină trei steluțe din partea juraților.