Bravo ai stil Sezonul 8 Episodul 35 de pe 18 Mai 2023

bravo ai stil sezonul 8 reluare kanal 2 2023
Combinația stilistică pe care a realizat-o Beatrice in editia bravo ai stil sezonul 8 episodul 35 de pe 18 mai 2023, le-a atras atenția juraților, însă nu în felul în care aspiranta la titlul de „cea mai stilată femeie din România” și-ar fi dorit.

Alexandru Abagiu: „Despre styling n-o să vorbesc foarte mult, este urât. Acest patern nu face decât să mărească foarte mult. Pe partea de beauty, aplauze pentru partea de păr, îmi place și felul în care ți-ai prins părul la spate, însă un mare minus la partea de make-up, arată a conjunctivită. Una peste alta, mi se pare că te-ai îmbrăcat dintr-o grămadă de haine și din păcate nu ai ales cele mai bune itemuri.”

Bravo, ai stil 18 mai 2023 sezonul 8 episodul 35 online

Milena, o surpriză plăcută pentru jurați! Tânăra a realizat un look care le-a dat pe spate pe cele trei vedete. Tânăra a ales ca în această seară să încerce o nouă abordare din punct de vedere vestimentar, așa că s-a orientat spre influența western.

Ținuta Milenei de inspirație western a fost pe placul colegelor sale de platou, care au avut doar cuvinte de laudă cu privire la outfitul în culori nude pe care l-a prezentat competitoarea lor.

Jurații au fost foarte plăcut surprinși de ținuta pe care a realizat-o Milena. Cei trei specialiști i-au precizat tinerei aspirante la titlul de „cea mai stilată femeie din România” că apreciază foarte mult faptul că stilul ei vestimentar s-a îmbunătățit semnificativ în comparație cu momentul în care a intrat în emisiune.

Ținuta de inspirație western a Milenei i-a adus acesteia trei steluțe, spre marea bucurie a aspirantei la marele premiu „Bravo, ai stil!” 2023.

Carina, amuzată de felul în care a defilat Constanția. Concurenta i-a dat câteva sfaturi competitoarei sale. Constanția a ales să poarte un outfit compus dintr-o rochie albă, un sacou negru, un joben și o pereche de pantofi cu toc.

O noua editie bravo ai stil sezonul 8 episodul 35 integral 18 mai 2023, poate fi vazuta mai jos

Chiar dacă ținuta a fost una reușită, tânăra a stârnit zâmbete în platoul „Bravo, ai stil!” prin defilarea sa.

Constanția a încercat să defileze cât de bine a putut, însă pantofii prea mari și rochia incomodă i-au pus bețe în roate. Astfel, tânăra a provocat amuzamentul colegelor sale de platou, dar și al juraților. Astfel, Carina a ținut să îi dea câteva sfaturi competitoarei sale, în materie de mers pe tocuri și defilare.

Și jurații s-au amuzat pe seama defilării Constanției. Aceștia au vrut să afle ce i-a făcut un asemenea deserviciu concurentei, iar aceasta a fost sinceră și a mărturisit imediat. Chiar dacă situația nu a fost foarte confortabilă pentru Constanția, tânăra a încercat să destindă atmosfera și a spus și o mică glumă la finalul jurizării.