Bravo ai stil Sezonul 8 Episodul 41 Gala 8 de pe 26 Mai 2023

bravo ai stil sezonul 8 reluare kanal 2 2023
Beatrice i-a dezamăgit pe jurații la bravo ai stil sezonul 8 episodul 41 gala 8 reluare 26 mai 2023, cu ținuta din ediția concept din această seară. Beatrice și-a pregătit ținuta pentru a merge la cel mai mare festival de muzică din România. Chiar dacă a vrut să incorporeze o ținută de festival, dar în același timp să fie potrivită și pentru gală, concurentele nu au fost de părere că acest lucru i-a reușit.

Bravo, ai stil 26 mai 2023 sezonul 8 episodul 41 online

Jurații de la Bravo, ai stil 2023 au fost dezamăgiți de ținuta propusă de Beatrice în ediția concept din această seară. Raluca Bădulescu i-a transmis concurentei că ținuta este „urâtă și țopească”, iar accesorizarea este una încărcată. Notele primite de Beatrice sunt: Raluca Bădulescu- 1, Maurice Munteanu- 2, Alexandru Abagiu- 2.

Raluca Bădulescu: Toate ați fost foarte amabile. Îți spun sincer. E o ținută urâtă și țopească. Arăți a prințesa din Atlantis. Ciocatele sunt frumoase. Ce înseamnă? Cum te duci tu la festival în fustă de nașă și cu un corset eminamente de domnișoară de onoare?

Maria de la Bravo, ai stil 2023 a fost criticată dur pe rețelele de socializare deoarece ar fi copiat ținuta din conceptul „Regi și Regine”. Cea care a deschis subiectul în emisiune a fost Constanția, deranjată de faptul că Maria nu a copiat doar momentul, ci și ținuta, iar acest detaliu nu l-a menționat în momentul filmărilor.

Constanția a mărturisit că a fost deranjată de faptul că Maria nu a recunoscut că și ținuta ei a fost copiată. Supărarea concurentei ar fi pornit în momentul în care ea a fost taxată de jurați că ar fi copiat ținuta din gala „Fiesta”, însă Mariei nu i s-a reproșat același lucru.

Maurice Munteanu: În toate sezoanele concurentele s-au inspirat din colecții celebre. Ce ne deranjează e noi și taxăm este momentul în care aflăm că o concurentă nu duce până la capăt aceste idei, ci este îmbrăcată de altcineva, nu faptul că apelează la un designer să îi dea o geantă, un cercel. Mai jos puteti viziona emisiunea bravo ai stil din 26 mai 2023 sezon 8 episod 41 gratuit.

O noua editie bravo ai stil sezonul 8 episodul 41 integral 26 mai 2023, poate fi vazuta mai jos

Tot in aceasta seara, concurentele au criticat-o dur pe Andreea în ediția concept de vineri seara, 26 mai 2023. Andreea a întârziat aproape o oră la filmări, în contextul în care toate fetele trebuie să ajungă la studio la ora 9. Concurentele au mărturisit că au fost deranjate de atitudinea ei, care a fost una sfidătoare la adresa lor, dar și a echipei de producție.