Bravo ai stil Sezonul 8 Episodul 62 de pe 26 Iunie 2023

bravo ai stil sezonul 8 reluare kanal 2 2023
Astazi intr-o noua editie a emisiunii bravo ai stil sezonul 8 episodul 62 de pe 26 iunie 2023, o intalnim pe Ioana care este noua concurentă! Vezi ce impresii le-a lăsat tânăra de 29 de ani juraților și cu ce se ocupă.

Ioana este cea mai nouă concurentă care a intrat în competiția Bravo, ai stil 2023! Tânăra de 29 de ani a intrat cu o energie pozitivă în platou, iar acest lucru a putut fi simțit de toți cei prezenți. Noua concurentă este antreprenor și deține un magazin alimentar, însă dorește să își dezvolte și latura creativă, motiv pentru care această competiție este rampa de lansare perfectă. Ea a dezvăluit că a mai participat la preselecțiile unuia dintre primele sezoane de la Bravo, ai stil 2023, însă acesta este momentul potrivit pentru ea să participe și se simte pregătită.

Bravo, ai stil 26 iunie 2023 sezonul 8 episodul 62 online

În prima ei apariție la Bravo, ai stil 2023, Ioana a primit trei steluțe din partea juraților. Ei i-au transmis tinerei ed 29 de ani că are o energie pozitivă, cu care a umplut deja platoul și speră să vadă tot mai multe din partea ei.

Andreea de la Bravo, ai stil 2023, încă o ediție fără steluțe! Ce au avut de spus jurații despre ținuta propusă de concurentă în această seară?

Andreea este una dintre cele mai controversate concurente care au participat în competiția Bravo, ai stil. În ultimele ediții, ea a atras multe comentarii negative din partea concurentelor, dar și a juraților, deoarece ținutele cu care se prezintă în emisiune nu se ridică la nivelul așteptărilor competiției. Colegele de platou ale Andreei sunt de părere că ea are cele mai slabe ținute din sezonul 8. În ediția de luni seara, 26 iunie 2023, concurentele au observat o mică schimbare în accesorizarea făcută de Andreea.

Aceasta nu a reușit nici în această seară să îi impresioneze pe jurații de la Bravo, ai stil 2023. Cei trei i-au reproșat că pitea să ducă ținuta propusă într-o altă direcție, mult mai reușită și mai accesorizată. În această seară, concurenta nu a primit steluțe.

Aza de la Bravo, ai stil 2023 a fost luată prin surprindere la testimoniale, acolo unde a văzut-o pe una dintre concurente. MAI jos puteti viziona emisiunea bravo ai stil din 26 iunie 2023 sezon 8 episod 62 gratuit.

O noua editie bravo ai stil sezonul 8 episodul 62 integral 26 iunie 2023, poate fi vazuta mai jos

Aza de la Bravo, ai stil 2023 a răbufnit în culise, după ce a dezvăluit că una dintre concurente „trăgea cu urechea” în timp ce ea se afla la testimoniale. Chiar dacă nu știa dacă colega ei ascultă sau nu la ceea ce spune, Azei i s-a părut nepoliticos să o vadă acolo pe Jasmine, în contextul în care regulamentul interzice acest lucru. Jasmine a mărturisit că nu știa cine este la testimonial, ci se afla acolo doar pentru că știa că este rândul ei să de declarații.