Bravo ai stil Sezonul 8 Episodul 65 de pe 29 Iunie 2023

bravo ai stil sezonul 8 reluare kanal 2 2023
Alexandra de la bravo ai stil sezonul 8 episodul 65 de pe 29 iunie 2023 a fost luată prin surprindere de gestul Andreei. În timpul discuției despre prietenia dintre Jasmine și Andreea, Alexandra a intervenit. Ea a fost curioasă dacă Andreea a fost ajutată de Jasmine să colaboreze cu un brand cunoscut. La un moment dat, Andreea a rămas surprinsă de expresia facială a Alexandrei, moment în care a spus în șoaptă: „Aoleu, ce față ai”. Alexandra a fost luată prin surprindere de această remarcă.

Alexandra de la Bravo, ai stil 2023 a fost luată prin surprindere de remarca făcută de colega ei de platou. Andreea a mărturisit că nu a avut intenția să jignească, ci doar a fost luată pe nepregătite de expresia facială a Alexandrei.

Bravo, ai stil 29 iunie 2023 sezonul 8 episodul 65 online

Ioana de la Bravo, ai stil 2023 a fost copleșită de emoții, al câteva zile după intrarea în competiție. Concurenta vrea să demonstreze că are stil și că poate să primească trei steluțe pe linie. În ediția de joi seara, 29 iunie 2023, concurenta s-a prezentat cu o ținută care nu a fost pe placul juraților, dar nici a juraților.

Raluca Bădulescu a fost singura care i-a oferit steluță concurentei în această seară. Ioana și-a dorit să arate că este versatilă și jucăușă în styling, însă jurații nu au fost convinși de ținuta ei.

Alexandru Abagiu: E un look foarte inocent. Mi se pare că ai putea mai mult. Dacă vrei să abordezi tipologia asta ai fi putut să mergi într-o zonă mai propusă. Ești pe muchie de cuțit între ceva propus și ceva prea copil. Îmi lipsește femeia, e undeva lipsă acolo.

În timp ce se afla la testimoniale, Ioana de la Bravo, ai stil 2023 a izbucnit în lacrimi. Ea a mărturisit că nu se va lăsa bătută, însă se aștepta să fie mai ușor în competiție.

Rebecca de la Bravo, ai stil 202 3 a primit trei steluțe din partea juraților în această seară. Concurenta a purtat o ținută specială, iar din punctul de vedere al juraților, ea a realizat un outfit de succes. Alexandru Abagiu a fost singurul care i-a spus concurentei că se îndreaptă spre un personaj din desene cu acest look, dar strict din punctul de vedere al machiajului. Mai jos puteti viziona emisiunea bravo ai stil din 29 iunie 2023 sezon 8 episod 65 gratuit.

O noua editie bravo ai stil sezonul 8 episodul 65 integral 29 iunie 2023, poate fi vazuta mai jos

Maurice Munteanu: Eu când spun costumat mă refer la o chestiune foarte precisă, respectiv persoană, cetățeană, cetățean, care poartă o ținută. Spun că este costumată în momentul în care nu găsesc un racord ntre cetățeanul care poartă ținuta și ținuta. D-aia i-am spus Mariei că e costumată, pentru că nu ducea acea cagulă. Tu, în schimb, duci toate piesele pe care le porți, în frunte cu pălăria.