Bravo, ai stil! Sezonul 8 Episodul 17 Complet 24 Aprilie 2023

bravo ai stil sezonul 8 reluare kanal 2 2023
Andreea, pusă la zid de Carina și Iris la bravo ai stil sezonul 8 episodul 17 din 24 aprilie 2023! De la începutul emisiunii, între Carina și Andreea au apărut mici înțepături. Iată că acestea au continuat și în ediția din 24 aprilie a celei mai iubite emisiunii de fashion din țara noastră.

Bravo, ai stil 24 aprilie 2023 sezonul 8 episodul 17 online

Andreea a ales să poarte o ținută albă, compusă din pantofi sport, o cămașă și pantaloni albi, pe care i-a pictat chiar ea. Chiar dacă tânăra concurentă a depus efort în realizarea outfit-ului, iată că acesta nu a fost deloc pe placul Carinei, care nu s-a abținut deloc și i-a spus verde în față competitoarei sale ce crede despre alegerea sa vestimentară.

Iris consideră că Andreea nu abordează mai multe stiluri vestimentare: „Mi-ar plăcea să depășim această etapă”. Nici Iris nu a fost încântată de propunerea Andreei. Mai mult decât atât, aceasta a criticat alegerea vestimentară pe care a făcut-o competitoarea ei în cadrul ediției concept. Andreea nu a tăcut și și-a apărat atât ținuta din prima ediție a noii săptămâni, cât și outfit-ul pe care l-a purtat vineri, în cadrul ediției concept.

Alina, în lacrimi după ce Instagramul ei a explodat. Recent, concurenta a trecut printr-o situație inedită. Tânăra a mărturisit că s-a trezit cu zeci de mii de urmăritori pe rețelele de socializare. Problema constă în faptul că aceștia sunt formați în mare parte din boți, nu din persoane reale, ceea ce poate duce chiar și până la închiderea contului make-up artistului. Problema pe care o întâmpină aspiranta la titlul de „cea mai stilată femeie din România” a dărâmat-o pe aceasta, însă concurenta încearcă să afle cine stă în spatele urmăritorilor falși care i-au acaparat contul.

de urmăritori.(…) Asta a fost o chestie foarte gândită să îmi afecteze imaginea. Nu vreau să dau absolut niciun nume, pentru că am contactat deja o grămadă de oameni și știu că este foarte greu să aflu cine a făcut asta, dar o să iau toate măsurile necesare, atât cât pot, ca să aflu cine mi-a făcut asta, pentru că, comparativ cu situația Sorinei, eu nu aveam 2000 de urmăritori, aveam un cont de aproape 20.000 de urmăritori reali, crescuți în foarte mulți ani”, a spus Alina. Mai jos puteti viziona emisiunea bravo ai stil din 24 aprilie 2023 sezon 8 episod 17 gratuit.

O noua editie bravo ai stil sezonul 8 episodul 17 integral 24 aprilie 2023, poate fi vazuta mai jos

Sorina a sărit ca arsă în momentul în care a aflat de situația Alinei, ceea ce a făcut-o pe competitoarea ei să intre la bănuieli: „Este o posibilitate”

Sorina consideră că situația în care se află Alina este similară cu cea prin care spune aceasta că a trecut cu câteva săptămâni în urmă. Reacția ei a dat însă de bănuit, atât Alinei, cât și Ralucăi Bădulescu.