Bravo, ai stil Sezonul 8 Episodul 21 Gratuit 28 Aprilie 2023

bravo ai stil sezonul 8 reluare kanal 2 2023
Beatrice a venit în gala 4 Bravo ai stil sezonul 8 episodul 21 din 28 aprilie 2023 cu o ținută care nu i-a făcut pe jurați să meargă cu gândul la o „femeie fatală”, însă mai mult către o femeie cu o apariție delicată.

Alexandru Abagiu: “Beatrice, când o femme fatale intră într-o încăpere se presupune că umple acea încăpere cu un fior rece. În ceea ce te privește nu știu dacă a fost neapărat de bun augur un asemenea fior.

Concurentele au fost de părere că ținuta lui Beatrice ar fi putut fi pusă mult mai mult în evidență prin accesorizare, însă ea a ales să abordeze un look mult mai sigur.”

Bravo, ai stil 28 aprilie 2023 sezonul 8 episodul 21 online

Beatrice de la Bravo, ai stil 2023 a primit nota 3 de la Raluca Bădulescu, dar și de la Maurice Munteanu. Alexandru Abagiu scrisese deja nota 5 pe tablă, însă în moment în care a văzut sandalele concurentei, el s-a răzgândit și i-a dat nota 4.

Alina de la Bravo, ai stil 2023 a izbucnit în lacrimi în a patra gală a emisiunii! Concurenta a fost rugată să își spună părerea despre ținuta Luizei, însă comentariul a tras atenția juraților. Alina i-a spus Luizei că nu ar purta rochia pe care a ales-o, moment în care Maurice Munteanu a întrerupt-o și i-a spus că acesta nu este un argument.

Alina a izbucnit în lacrimi după comentariile făcute de jurați, dar în special de Maurice Munteanu. În timp ce filmările continuau, concurenta a ieșit în afara studioului și a dezvăluit că simte că nu mai face față competiției. Ea a mărturisit că este afectată de comentariile pe care le primește, în special cele făcute de jurați.

Andreea de la Bravo, ai stil 2023 este de părere că s-a produs o schimbare în comportamentul Alinei după ce concurenta a plâns în emisiunea din cauza urmăritorilor de pe Instagram.

Luiza de la Bravo, ai stil 2023 a întors toate privirile în a patra gală a competiției, cu tematica „femeie fatală”. Concurenta a avut o defilare electrizantă, având o rochie transparentă, dar cu un styling care a primit 5 steluțe din partea juraților! După defilare, Raluca Bădulescu s-a ridicat de pe scaun și a venit să o vadă de aproape. Mai jos puteti viziona emisiunea bravo ai stil din 28 aprilie 2023 sezon 8 episod 21 gratuit.

O noua editie bravo ai stil sezonul 8 episodul 21 integral 28 aprilie 2023, poate fi vazuta mai jos

Luiza a primit punctaj maxim din partea juraților, dar ei-au lăudat tot look-ul. Ea a fost lăudată pentru alegerile stilistice pe care le-a făcut, de la perucă, până la cizmele cu care a asortat rochia transparentă. Concurentele Bravo, ai stil 2023 au fost la fel de impresionate de ținuta Luizei din a patra gală, motiv pentru care au felicitat-o.

În a patra gală a emisiunii Bravo, ai stil 2023, Carina a făcut dezvăluiri emoționante despre valul de comentarii negative pe care le-a primit în ultima perioadă. Concurenta a mărturisit că este catalogată greșit în mediul online, iar aceste comentarii au început să o afecteze. Maurice Munteanu a intervenit și i-a transmis Carinei să nu mai asculte părerile tuturor.