Bravo ai stil – Sezonul 8 Episodul 23 – 2 Mai 2023

bravo ai stil sezonul 8 reluare kanal 2 2023
Constanția a plecat să deguste bomboane in editia bravo ai stil sezonul 8 episodul 23 din 2 mai 2023 și le-a adus câteva și juraților. Concurenta a adoptat o ținută în culori pastelate. Ea a ales ca povestea pentru această ediție a competiției de fashion să fie diferită. Tânăra a decis să plece în Republica Moldova, pentru a degusta câteva sortimente de bomboane care îi bucură pe copii.

Bravo, ai stil 2 mai 2023 sezonul 8 episodul 23 online

Constanția s-a pregătit pentru a se bucura de dulciurile copilăriei, așa cum i-a mărturisit Ilincăi Vandici. Aceasta nu a reușit însă să realizeze un outfit pe gustul competitoarelor sale, pe care a vrut să le mai îndulcească cu ajutorul bomboanelor.

Cei trei jurați nu au fost dați pe spate de piesele vestimentare pe care le-a ales tânăra concurentă. În timp ce Alexandru Abagiu și Raluca Bădulescu au fost mai tranșanți în verdictul lor, Maurice Munteanu a găsit multe puncte pozitive în ceea ce privește ținuta acesteia.

Alexandru Abagiu: „Culoarea asta e foarte dificil de purtat cu pielea. Trebuie să alegi foarte bine nuanța de albastru atunci când te îmbraci și alegi să lași unele zone libere, pentru că există riscul ca pielea ta să pară foarte grizată. Se întâmplă asta acum. Când purtăm zona asta de culoare, trebuie să punem accent pe zona feței, nu să păstrăm o zonă rece sau foarte neutră, ceea ce tu ai și făcut.”

Andreea a mărturisit ce calitate trebuie să aibă partenerul perfect pentru ea. Concurenta nu s-a sfiit și a spus tot. Concurenta a pășit încrezătoare în platoul „Bravo, ai stil!”. Tânăra a decis să nu lase loc de interpretări și a mărturisit cum trebuie să fie dinamica unei relații perfecte, în viziunea ei.

Andreea a mărturisit cum trebuie să fie partenerul ideal pentru ea. În opinia ei, bărbatul ideal trebuie să fie cu un pas înainte ei, de la care ea să poată învăța lucruri noi. Se pare că opinia Andreei este împărtășită și de Maurice Munteanu, așa cum a mărturisit chiar el. Mai jos puteti viziona emisiunea bravo ai stil din 2 mai 2023 sezon 8 episod 23 gratuit.

O noua editie bravo ai stil sezonul 8 episodul 23 integral 2 mai 2023, poate fi vazuta mai jos

Andreea a ales să realizeze un outfit compus în principal din piese negre și roșii, cu ajutorul cărora concurenta a reușit să îi cucerească cu adevărat pe jurați.

Raluca Bădulescu nu s-a abținut când a văzut urechile lui Iris. Concurenta i-a luat prin surprindere pe cei trei jurați. Aspiranta la titlul de „cea mai stilată femeie din România” a ales să adopte un look inedit. Tânăra a intrat în platoul „Bravo, ai stil!” cu un look desprins chiar din cărțile de basme.


kepenk tamiri -
twitch viewer bots