Bravo ai stil Sezonul 8 Episodul 24 Integral 3 Mai 2023

bravo ai stil sezonul 8 reluare kanal 2 2023
Diana noua concurenta de la Bravo ai stil sezonul 8 episodul 24 integral 3 mai 2023 încă nu a reușit să îi impresioneze pe jurați, a pornit în emisiune cu un zâmbet larg pe față, dar și trei steluțe din partea juraților. De atunci, concurenta nu a mai avut succes cu ținutele pe care le-a prezentat. În ediția de miercuri, 3 mai 2023, concurenta a prezentat o ținută în care a vrut să combine două stiluri: elegant și sport.

Bravo, ai stil 3 mai 2023 sezonul 8 episodul 24 online

Diana de la Bravo, ai stil 2023 a primit o singură steluță, din partea Ralucăi Bădulescu. Jurații au complimentat-o pe tânără pentru modul în acre a combinat partea de sus a ținutei, dar și fusta aleasă. în viziunea juraților, botinele au stricat întreaga ținută, fiind demodate. Alexandru Abagiu i-a transmis concurentei că așteaptă mult mai multe de la ea în această competiție.

Alexandru Abagiu: Diana, eu încă te aștept. Mi-ar plăcea să văd de la tine un ritm mai alert. Tu ai un mare avantaj față de celelalte fete, ai văzut deja emisiunea pe post. Puteai veni în fața noastră cu profile psihologice clar stabilite pentru juratele de pe aceste scaune. Spune-mi, ce se întâmplă?

Andreea de la Bravo, ai stil 2023 este acuzată de colegele ei că încearcă să alimenteze certurile pe care le are cu Carina doar pentru a își menține imaginea de victimă. Beatrice este de părere că discuțiile dintre ele două stârnesc multe discuții în mediul online, iar aceste discuții sunt în favoarea Andreei.

Andreea de la Bravo, ai stil 2023 este de părere că acuzațiile nu sunt justificate. Concurenta a mărturisit că nu alimentează conflictele pe care le are cu Carina, însă celelalte fete nu sunt de aceeași părere. În momentul în care Andreea a dezvăluit că alte concurente încearcă să se ridice pe spatele ei în competiție, Carina a răbufnit.

Iris de la Bravo, ai stil 2023 a fost mult timp în topul clasamentului, însă jurații așteaptă din partea concurentei mai multe ținute complexe și ofertante. În ediția de miercuri seara, concurenta a venit cu o ținută pe care a mai purtat-o și în club, care concurentelor le-a plăcut. Mai jos puteti viziona emisiunea bravo ai stil din 3 mai 2023 sezon 8 episod 24 gratuit.

O noua editie bravo ai stil sezonul 8 episodul 24 integral 3 mai 2023, poate fi vazuta mai jos

Iris a primit două steluțe, din partea lui Alexandru Abagiu și a lui Maurice Munteanu. Raluca Bădulescu a fost singura care nu a fost convinsă de ținuta concurentei. Jurata i-a transmis că o așteaptă cu o ținută diferită, deoarece cu acest stil s-a mai prezentat în emisiune.