Bravo ai stil Sezonul 8 Episodul 26 Gala 5 din 5 Mai 2023

bravo ai stil sezonul 8 reluare kanal 2 2023
Diana a fost dată de gol la gala 5 bravo ai stil sezonul 8 episodul 26 din 5 mai 2023! Concurentele au descoperit cine i-a procurat geanta pe care a purtat-o în ediția din 4 mai. Cu o zi în urmă, Andreea a prezentat în platoul „Bravo, ai stil!” o fotografie cu un presupus stilist care a achiziționat chiar geanta pe care a prezentat-o Diana în emisiune.

În acel moment, tânăra a spus că ea și-a achiziționat singură accesoriul, însă iată că la nici 24 de ore, aceasta a revenit la afirmațiile sale și le-a schimbat cu desăvârșire. Diana a fost dată de gol de celelalte tinere, care au aflat că Andreea a făcut cu adevărat o descoperire atunci când l-a fotografiat pe bărbatul misterios din magazinul de mass market.

Bravo, ai stil 5 mai 2023 sezonul 8 episodul 26 online

Beatrice nu este nici pe departe de acord cu posibilitatea ca Diana să beneficieze de ajutor din punct de vedete stilistic. Economista a răbufnit în platou și i-a dezvăluit competitoarei sale că s-a pus singură într-o lumină proastă.

Chiar dacă Alina a realizat o ținută corectă, aceasta nu a reușit să îi dea pe spate pe jurați. În timp ce Raluca Bădulescu i-a comunicat acest lucru tinerei, Alexandru Abagiu i-a atras atenția concurentei cu privire la modul în care și-a aranjat podoaba capilară.

Raluca Bădulescu: „Ești a doua concurentă din seara asta. Am văzut și la Iris o rochie corectă, voi sunteți corecte, o pieptănătură potrivită, nimic ieșit din comun, nimic care să inducă telespectatorului că suntem la Bravo, ai stil!”

Maurice Munteanu: „S-a menționat deja situația asta legată de bleumarin și negru. Eu am o pasiune față de bleumarin și negru. N-am să mai reiau ce a spus Raluca, pentru că sunt de acord. Singura concurentă din acest platou care ne-a făcut să râdem de câteva ori, atât pe noi cât și pe cei de acasă, care s-a decupat ca personaj și v-am explicat că până la urmă oamenii asta votează, este Milena. E asumată, ceea ce a crezut de cuviință să spună, a spus.”

Alina a obținut nota 3 din partea Ralucăi Bădulescu și a lui Maurice Munteanu, în timp ce Alexandru Abagiu i-a acordat nota 4 concurentei. Mai jos puteti viziona emisiunea bravo ai stil din 5 mai 2023 sezon 8 episod 26 gratuit.

O noua editie bravo ai stil sezonul 8 episodul 26 integral 5 mai 2023, poate fi vazuta mai jos