Bravo ai stil Sezonul 8 Episodul 27 de pe 8 Mai 2023

bravo ai stil sezonul 8 reluare kanal 2 2023
Maria este noua concurentă de la Bravo ai stil sezonul 8 episodul 27 de pe 8 mai 2023 online! Tânăra și-a făcut debutul în emisiunea de din aceasta seara, în care a mărturisit că este extrem de emoționată. Maria de la Bravo, ai stil 2023 a dezvăluit că a terminat la UNarte, precum alte concurente din emisiune. Ea a dezvăluit că se vede câștigătoarea sezonului 8.

Bravo, ai stil 8 mai 2023 sezonul 8 episodul 27 online

Maria: Am 22 de ani. Am fost, ca multe dintre concurente, al UNarte. Am terminata nul acesta și în timpul liber mă ocup de mine. Vin din Roman, momentan locuiesc în București. Ce m-a adus în București a fost facultatea. M-am stabilit aici și sper să rămân aici. Încerc să îmi creez propria linie de haine, cu pași mici, dar siguri sper. În rest, am un job ca toți ceilalți.

Am relație, este și el domeniul fashionului. El m-a susținut să vin la Bravo, ai stil. Din totdeauna a existat pasiunea asta pentru modă, dar am descoperit-o prin clasa a 10-a, a 11-a. Mă văd câștigătoarea sezonului 8 Bravo, ai stil.

Maria a dezvăluit că își dorește în viitorul apropiat să își deschidă propriul brand de haine. În prezent, concurenta de la Bravo, ai stil 2023 lucrează ca fashion advisor la un multibrand.

După ce și-a făcut apariția în competiție, Maria de la Bravo, ai stil 2023 a observat că fetele au fost mai tăcute decât de obicei. Ea este de părere că au observat faptul că este o concurentă cu potențial.

În ceea ce privește ținuta din prima ei ediție la Bravo, ai stil 2023, Maria a primit trei steluțe din partea juraților. Cei trei jurați i-au transmis concurentei că a pornit cu dreptul, asta deoarece a avut o ținută și un styling foarte bine conturat.

Alina a venit în ediția de luni a emisiunii Bravo, ai stil 2023 cu o ținută de mers la mare cu prietenii. De data aceasta, concurenta a optat pentru o schimbare de look, motiv pentru care a apărut cu o perucă roșcată. Mai jos puteti viziona emisiunea bravo ai stil din 8 mai 2023 sezon 8 episod 27 gratuit.

O noua editie bravo ai stil sezonul 8 episodul 27 integral 8 mai 2023, poate fi vazuta mai jos

Alina a primit trei steluțe în ediția de luni seara, 8 mai 2023. Concurenta de la Bravo, ai stil 2023 a stârnit din nou suspiciuni cu privire la stilist, după ce Raluca Bădulescu a remarcat că poartă niște piese vestimentare pe care în mod obișnuit nu crede că le-ar alege.

Milena de la Bravo, ai stil 2023 a fost acuzată că a repetat styling-ul din ediția concept de săptămâna trecută. În ediția de vinerea trecută, concurenta a venit cu un costum cu inspirație masculină, situație care s-a repetat și în această seară. Ea insa, a obținut două steluțe din partea juraților. Raluca Bădulescu a fost singura care nu i-a oferit steluță concurentei, după ce a remarcat că s-a prezentat cu un styling asemănător celui din ediția concept de săptămâna trecută.


error: Nu copiați de pe acest site!