Bravo ai stil Sezonul 8 Episodul 28 de pe 9 Mai 2023

bravo ai stil sezonul 8 reluare kanal 2 2023
Alina s-a pregătit de petrecere in editia de astazi bravo ai stil sezonul 8 episodul 28 online 9 mai 2023! Concurenta a ales să poarte o rochie foarte colorată, care însă nu i-a adus steluțe. În ediția de marți a celei mai iubite emisiuni de fashion din țara noastră, Alina a ales să pună în scenă o ținută de petrecere.

Potrivit poveștii pe care i-a prezentat-o Ilincăi Vandici, tânăra make-up artist s-a aranjat pentru a lua parte la un baby shower pe care chiar ea l-a planificat pentru prietena sa. Ținuta Alinei le-a împărțit în două pe concurente. În timp ce Beatrice a fost plăcut surprinsă de look-ul total al competitoarei sale, Diana a criticat alegerea vestimentară a Alinei.

Bravo, ai stil 9 mai 2023 sezonul 8 episodul 28 online

Outfit-ul Alinei nu i-a dat gata pe jurați. Aceștia au criticat faptul că tânăra nu a reușit să pună în scenă un look omogen.

Alexandru Abagiu: „Îmi place print-ul rochiei pentru că mă duce cumva într-o direcție de Metaverse, dar cam asta e tot. Materialul din care e realizată e puțin ponosit. Mi-ar fi plăcut să găsesc puțin din strălucirea print-ului și în tipologia materialului. Pantofii mi se par prea prețioși pentru tipologia asta de rochie. Înțeleg evenimentul la care mergi, dar mi se pare o discrepanță între cele două.”

În ediția cu numărul 28 a celei mai iubite competiții de fashion, look-ul colorat al Alinei nu i-a adus nici măcar o steluță din partea juraților.

Diana și Beatrice, schimb de replici în platoul „Bravo, ai stil!”. După venirea Dianei, spiritele s-au agitat atât în culisele emisiunii, cât și platoul „Bravo, ai stil!”. Beatrice și Andreea nu s-au mai abținut și i-au spus verde în față celeilalte concurente ce le deranjează la aceasta.

Beatrice i-a răspuns sincer Ilincăi Vandici atunci când aceasta a întrebat-o dacă, în opinia concurentei, Diana se victimizează. Beatrice a mărturisit că în spatele camerelor Diana are o atitudine complet diferită față de cea pe care o are atunci când se află în platou. De asemenea, Beatrice nu a putut să treacă peste faptul că Diana le-a mințit pe competitoarele sale la scurt timp după ce a intrat în competiția de modă. Mai jos puteti viziona emisiunea bravo ai stil din 9 mai 2023 sezon 8 episod 28 gratuit.

O noua editie bravo ai stil sezonul 8 episodul 28 integral 9 mai 2023, poate fi vazuta mai jos

Ținuta Carinei, demontată de celelalte concurente. Tânăra a ales o opțiune foarte safe în ediția de marți a competiției. Carina a ales să poarte un costum format din două piese, un sacou și o pereche de pantaloni largi, din in. Piesele în aceeași culoare au fost accesorizate cu o pălărie de plajă și o geantă, care însă nu au reușit să impresioneze.

Ținuta Carinei a fost catalogată de celelalte concurente drept una prea simplă pentru competiția „Bravo, ai stil!”. Iris și Andreea nu s-au abținut și au mărturisit că look-ul total nu a fost deloc pe gustul lor. Look-ul Carinei a fost catalogat și de către jurați drept unul foarte simplu. Aceștia au considerat că tânăra a mers la sigur, însă nu au fost deloc impresionați de ceea ce a realizat concurenta.