Bravo ai stil Sezonul 8 Episodul 31 de pe 12 Mai 2023

bravo ai stil sezonul 8 reluare kanal 2 2023
Andreea s-a prezentat în ediția concept „Regi și Regine” la bravo ai stil sezonul 8 episodul 31 de pe 12 mai 2023 cu o ținută care i-a ridicat suspiciuni lui Iris. Concurenta i-a spus Andreei în față că ținuta este unu la unu cu a unui designer celebru. La testimoniale, Iris a comentat din nou ținuta propusă de colega ei de platou. Andreea s-a arătat surprinsă de faptul că Iris a acuzat-o pe ea că a copiat ținute.

Notele primite de Andreea din partea juraților în această seară au fost: Raluca Bădulescu- 5, Maurice Munteanu- 4 și Alexandru Abagiu- 4. Raluca Bădulescu a lăudat-o pe concurentă pentru atitudinea cu care s-a prezentat în această seară.

Bravo, ai stil 12 mai 2023 sezonul 8 episodul 31 online

Maurice Munteanu: Styling-ul îmi place, nu pot să spun că e o copie unu la unu. Nu îmi place machiajul și nu îmi place nici coafura. Altfel, îmi place foarte mult ce ai făcut și îți vine foarte bine.

Beatrice s-a prezentat în ediția concept din această seară ca o „Regină a cristalelor”, iar ținuta ei s-a ridicat la așteptările tematicii. Ținuta lui Beatrice a fost criticată de celelalte concurente, însă tânăra și-a apărat ținuta până la final.

La testimoniale, Constanția a mărturisit că Beatrice a început să folosească aceeași strategie pe acre o folosea și Luiza atunci când își apăra ținutele în fața altor concurente.

Beatrice a primit în ediția din această seară următoarele note: Alexandru Abagiu- 5, Raluca Bădulescu- 4, Maurice Munteanu- 4. Alexandru Abagiu a mărturisit că a rămas fără cuvinte atunci când a văzut-o că a intrat pe porți.

Alexandru Abagiu: Din momentul în care s-au deschis porțile, îți spun sincer că a înghețat sângele în mine. Ai fost o apariție. Imprimi o oarecare grație, o eleganță prin postura ta, prin felul în care te miști și outfit-ul pe care îl porți. E prima dată când văd în seara asta aerul de regalitate. Îmi place concentrarea asta de cristale. Mai jos puteti viziona emisiunea bravo ai stil din 12 mai 2023 sezon 8 episod 31 gratuit.

O noua editie bravo ai stil sezonul 8 episodul 31 integral 12 mai 2023, poate fi vazuta mai jos

Iris a dezvăluit în culisele emisiunii că a fost acuzată de mai multe persoane că ar fi copiat ținuta din gala „Femme fatale” de la influencerița Lorena Șerban. Concurenta de la Bravo, ai stil 2023 a mărturisit că această acuzație este o aberație. Ea a mărturisit că întreaga teorie cu privire la faptul că ar fi copiat ținuta este o aberație. Concurenta de la Bravo, ai stil 2023 a prezentat pe pagina ei de Instagram mai multe dovezi, inclusiv filmărilor din timpul repetițiilor, care au avut loc înainte ca influencerița să posteze fotografiile pe pagina ei de Instagram.


kepenk tamiri -
twitch viewer bots