Bravo ai stil Sezonul 8 Episodul 32 de pe 15 Mai 2023

bravo ai stil sezonul 8 reluare kanal 2 2023
Andreea și Iris, schimb acid de replici in editia de astazi la bravo ai stil sezonul 8 episodul 32 online 15 mai 2023, după ce Iris a fost nominalizată. Concurentele nu s-au înțeles asupra nominalizării cu pricina.

Nominalizarea Andreei i-a lăsat un gust amar lui Iris. Astfel, Andreea a explicat de ce a făcut nominalizarea cu pricina. Andreea a mărturisit că a nominalizat-o pe Iris pentru că, în opinia ei, competitoarea ei s-a repetat destul de mult în ceea ce privește o anumită piesă vestimentară.

Bravo, ai stil 15 mai 2023 sezonul 8 episodul 32 online

Pe de altă parte, Iris le-a spus verde în față tuturor fetelor că ea consideră că a avut cea mai bună ținută din ediția concept, ceea ce a iritat-o pe Beatrice, care a intervenit la rândul ei în discuție.

Discuția din culise a continuat și în platou, unde Iris nu s-a abținut și a mărturisit că nu îi pasă ce crede Andreea cu privire la ținutele sale, fapt ce le-a uimit atât pe colegele sale de emisiune, cât și pe Andreea.

Maria a demontat ținuta Constanției. Tânăra nu a reușit să impresioneze cu look-ul pe care l-a realizat în această seară. Concurenta a mizat pe o combinație formată din mai multe piese vestimentare din piele, atât maro cât și negre.

Tânăra a sperat ca această ținută să îi aducă trei steluțe din partea juraților, însă nu a fost nici pe departe așa cum a sperat concurenta.

De când a intrat în competiția de fashion, Maria nu s-a abținut niciodată atunci când a fost rugată să comenteze ținutele colegelor sale. Iată că și de această dată, aceasta a ales să îi mărturisească Constanției că nu a fost deloc impresionată de modul în care studenta s-a prezentat în platoul „Bravo, ai stil!”.

O noua editie bravo ai stil sezonul 8 episodul 32 integral 15 mai 2023, poate fi vazuta mai jos

Outfit-ul pe care l-a prezentat Constantia nu i-a impresionat deloc pe jurați. Aceștia au punctat toate aspectele care nu au fost pe gustul lor la ținuta tinerei concurente. De asemenea, calificativele pe care le-a primit tânăra au fost pe măsura comentariilor celor trei jurați.

Maurice Munteanu: „ Ținuta pe care o porți mă trimite direct la o asociere de cuvinte care nu îmi dă pace de ani: Parchetul de pe lângă tribunalul București. De ce de pe lângă? Acum a venit rândul să zic ținuta de pe lângă concurenta Constanției. Nu știu dacă am fost clar. Eu ador combinația de maro cu negru, dar în niciun caz în compozițiunea aceasta.”

Raluca Bădulescu: „Trech-ul ar fi foarte actual. Îl folosești separat, nu e urât. Rochia nu este urâtă, poartă cu alt tip de încălțări. Cizmele astea sunt de om care are de mers mult pe jos. Aș alege sandale cu platformă, dar în niciun caz dres, bocanc, la rochia aceasta.”


error: Nu copiați de pe acest site!