Bravo ai stil Sezonul 8 Episodul 33 de pe 16 Mai 2023

bravo ai stil sezonul 8 reluare kanal 2 2023
Maria de la Bravo ai stil sezonul 8 episodul 33 de pe 16 mai 2023, a luat pe toată lumea prin surprindere după ce a apărut în emisiune îmbrăcată într-o cămașă de forță reinterpretată, dar și cu un corset și o geantă umplute cu pastile. Look-ul ei neașteptat a fost apreciat de concurente, dar și de jurați.

Look-ul a fost unul câștigător în ochii juraților de la Bravo, ai stil 2023, motiv pentru care Maria a primit trei steluțe! Raluca Bădulescu i-a transmis concurentei că ținuta este, fără discuție, una genială.

Bravo, ai stil 16 mai 2023 sezonul 8 episodul 33 online

Milena de la Bravo, ai stil 2023 a făcut dezvăluiri neașteptate în platoul emisiunii. În contextul în care tatăl ei a lucrat în politică, Milena a fost întrebată dacă și-ar dori să înceapă și ea o carieră în același domeniu. Concurenta a mărturisit că nu este atrasă de acest domeniu, însă pe viitor nu știe ce se va întâmpla sau dacă își va schimba părerea. Mai mult decât atât, ea a fost sfătuită de tatăl ei să se focuseze pe afaceri, nu pe politică.

Ea i-a luat pe toți prin surprindere când a mărturisit că a fost primar pentru o zi, în municipiul Câmpina.

Tatăl Milenei este cel mai mare susținător al fiicei sale în competiția Bravo, ai stil 2023, motiv pentru care postează mereu mesaje de susținere pe rețelele de socializare. Concurenta s-a emoționat în timp ce vorbea despre părinții ei și a citit unul dintre mesajele publicate de tatăl său.

Iris de la Bravo, ai stil 2023 a venit în platoul emisiunii cu o ținută îndrăzneață. Ea a ales să compună un look de festival, alcătuit dintr-o jachetă pe care a pus-o pe pielea goală. Chiar dacă a primit trei steluțe pentru ținuta ei îndrăzneață, jurații de la Bravo, ai stil 2023 au avut câteva detalii de adăugat la ținuta lui Iris. Maurice Muntean u i-a transmis concurentei că geanta este una foarte urâtă, chiar atroce.

Carina de la Bravo, ai stil 2023 a intervenit în timp ce Constanția comenta ținuta Dianei. Concurenta s-a arătat deranjată de faptul că Diana a fost foarte criticată de colega ei de platou, care a avut o atitudine de jurat. Constanția a întrebat-o pe Diana cum și-ar critica singură ținuta.

O noua editie bravo ai stil sezonul 8 episodul 33 integral 16 mai 2023, poate fi vazuta mai jos

Diana a primit o singură steluță, din partea lui Maurice Munteanu. Juratul este de părere că a fost cea mai coerentă ținută propusă de concurentă de la venirea ei în competiție. La testimoniale, Constanția a mărturisit că așteaptă ținute mai bune din partea Dianei, dacă își dorește să mai rămână în competiție.