Bravo ai stil Sezonul 8 Episodul 40 Gratuit 25 Mai 2023

bravo ai stil sezonul 8 reluare kanal 2 2023
Carina de la bravo ai stil sezonul 8 episodul 40 gratuit 25 mai 2023 a fost din nou criticată pentru mersul ei pe tocuri. Nu doar Raluca Bădulescu a observat cât de greu se descurcă concurenta, ci și Alexandru Abagiu a făcut un comentariu. Tânăra a mărturisit că nu poate să defileze din cauza pantofilor, motiv pentru care este mult prea concentrată pe mers.

Bravo, ai stil 25 mai 2023 sezonul 8 episodul 40 online

În ediția de joi seara, 25 mai 2023, Carina nu a primit nicio steluță din partea celor trei jurați. Asocierea articolelor vestimentare a fost una nepotrivită din mai multe puncte de vedere, iar jurații nu au putut trece peste acest aspect.

Raluca Bădulescu: Este în trend. Ai rupt iarăși magazinul ăla. Tu te îmbraci exclusiv de la același magazin, zi de zi. Au intrat în forță toate mortăciunile astea de culori. Nu e greșită ținuta, dar este puțin.

Iris de la Bravo, ai stil 2023 a creat vâlvă în competiție după ce a dezvăluit că un vlogger celebru din România a făcut mai multe comentarii pozitive despre ea și i-a transmis că o susține în competiție. Ilinca Vandici a luat-o la întrebări pe concurentă despre cum ar arăta bărbatul ideal din viața ei.

Într-o ediție trecută, Iris a venit cu o ținută propusă de a ieși la întâlnire cu vloggerul Alex Zlăvog. Ilinca Vandici a întrebat-o pe concurentă ce părere are despre vlogger sau dacă i-a spus că a creat o poveste în emisiune pentru el. Întrebată dacă este îndrăgostită de el, Iris a negat acest aspect, însă concurentele au observat că tânăra pare interesată de el.

Milena de la Bravo, ai stil 2023 a reușit să îi impresioneze pe jurați în ediția de joi seara, 25 mai 2023. Colegele de platou ale Milenei nu au avut aceeași părere despre ținută. Carina a comparat-o pe concurentă cu o însoțitoare de zbor. Mai jos puteti viziona emisiunea bravo ai stil din 25 mai 2023 sezon 8 episod 40 gratuit.

O noua editie bravo ai stil sezonul 8 episodul 40 integral 25 mai 2023, poate fi vazuta mai jos

Milena a reușit să le stârnească amuzamentul juraților prin ținuta ei, dar și prin poveștile ei despre hamsteri. Concurenta de la Bravo, ai stil 2023 a primit trei steluțe din partea juraților pentru ținuta ei, care a fost extrem de apreciată.

Raluca Bădulescu: Într-o zi vine Constanția costumată, după vii tu, o să urmeze și Andreea. Brigada asta e organizată. Seamănă cu o uniformă ce ai făcut, dar ținuta e bună. Îmi place energia ta, îmi place cum ai pus roșul ăsta, dar de unde le-ai procurat?


kepenk tamiri -
twitch viewer bots