Bravo ai stil Sezonul 8 Episodul 53 de pe 13 Iunie 2023

bravo ai stil sezonul 8 reluare kanal 2 2023
Rebecca, parere sinceră la bravo ai stil sezonul 8 episodul 53 de pe 13 iunie 2023 cu privire la strategiile concurentelor din aceasta competitie. Noua concurentă din emisiunea de fashion nu s-a abținut deloc. După ce Iris a fost nominalizată spre eliminare în cadrul celei mai recente ediții concept, apele au devenit agitate între anumite concurente.

Cu privire la acest subiect, Rebecca a dezvăluit că, după părerea ei, nominalizările se fac din punct de vedere strategic, pentru ca fetele „amenințătoare” să nu mai facă parte din competiție. Rebecca a vorbit deschis despre strategiile care, după părerea ei, au loc în cadrul competiției, realizate de către aspirantele la marele premiu. Pe de altă parte, Georgiana crede că emisiunea este într-un punct în care strategiile nu își au locul.

Bravo, ai stil 13 iunie 2023 sezonul 8 episodul 53 online

Look-ul pe care l-a propus Rebecca în această seară a fost pe placul juraților. Chiar dacă aceștia au precizat faptul că nu au fost deloc impresionați de execuția pieselor vestimentare, look-ul final i-a cucerit cu desăvârșire.

Ioana a dat greș în această seară. Concurenta nu a primit nici măcar o steluță din partea juraților. Ioana a ales să prezinte o ținută elegantă și sexy în același timp, în cadrul ediție din această seară de la k2.

Chiar dacă toată lumea a apreciat felul în care concurenta și-a făcut coafura, look-ul total al acesteia nu i-a dat pe spate nici pe jurați și nici pe competitoarele sale. Iris a comentat outfitul pe care l-a prezentat Ioana în această seară. Tânăra a apreciat foarte tare felul în care arăta zona de beauty pe care a prezentat-o Ioana, însă restul ținutei nu a fost pe placul ei.

Ioana a pășit cu emoții în fața juraților iar verdictul acestora a fost unul dur pentru aspiranta la marele premiu „Bravo, ai stil!”. Raluca Bădulescu a ținut să afle ce o reține pe tânără din a realiza look-uri cât mai bune.

Georgiana a ales un look seducător în această seară, compus din piese negre, accentul de culoare fiind dat de rujul roșu pe care l-a avut concurenta pe buze. Maria a comentat look-ul Georgianei din această seară. Concurenta a apreciat anumite piese vestimentare din cadrul ținutei propuse de competitoarea sa, însă a mărturisit că avea așteptări mult mai mari din partea acesteia. Mai jos puteti viziona emisiunea bravo ai stil din 13 iunie 2023 sezon 8 episod 53 gratuit.

O noua editie bravo ai stil sezonul 8 episodul 53 integral 13 iunie 2023, poate fi vazuta mai jos

Alexandru Abagiu și Maurice Munteanu au criticat dur look-ul pe care l-a realizat Georgiana în această seară. Totuși, ținuta foarte sexy a tinerei a fost pe placul Ralucăi Bădulescu, care i-a și acordat o steluță acesteia.

Alexandru Abagiu: „Părul e ceva rău. Această coafură pe care ai realizat-o astăzi pare că e realizată la indicațiile unei nepoate de 4, maxim 5 ani și nu merge deloc cu povestea asta foarte sexy. Pare că ai transpirat. Dacă stai să te gândești, așa arată. Rujul ăsta la fel, nu funcționează cu povestea asta, pentru că duce ce ai în partea de jos în vulgar.”