Bravo ai stil Sezonul 8 Episodul 68 Online 4 Iulie 2023

bravo ai stil sezonul 8 reluare kanal 2 2023
Aza, de nerecunoscut în aceasta seara la bravo ai stil sezonul 8 episodul 68 online 4 iulie 2023. Tânăra a adoptat un look cu totul nou în cadrul emisiunii de fashion. Tânăra aspirantă la marele premiu al emisiunii și la titlul de „cea mai stilată femeie din România” a vrut să îi dea gata pe jurați.

Astfel, tânăra a ales să poarte în platoul emisiunii de stil un outfit foarte diferit de cele pe care le-a prezentat până în prezent la „Bravo, ai stil!” 2023.

Bravo, ai stil 4 iulie 2023 sezonul 8 episodul 68 online

Jasmine a comentat look-ul pe care Aza l-a realizat în această seară. Pe lângă faptul că i-a făcut complimente Azei legate de vocea tinerei, concurenta a apreciat și look-ul punk rock pe care aceasta l-a adoptat.

Aza a pășit cu emoții în fața celor trei jurați. Chiar dacă Alexandru Abagiu a punctat faptul că modul în care a plasat concurenta peruca nu a fost cel mai potrivit și i-a acordat câteva sfaturi, juratul a apreciat foarte tare ținuta tinerei. Și ceilalți jurați au fost foarte încântați de look-ul pe care l-a adoptat în această seară Aza și i-au acordat calificative pozitive aspirantei la marele premiu al emisiunii.

Rebecca i-a cucerit pe jurați in aceasta seara! Concurenta de la „Bravo, ai stil!” 2023 a reușit să obțină numărul maxim de steluțe.

În această seară, Rebecca a ales să poarte un look neobișnuit, care i-a uimit atât pe jurați, cât și pe celelalte concurente. Andreea și Alexandra au comentat look-ul tinerei. Acestea au fost încântate de ținuta pe care a prezentat-o Rebecca în această seară.

Look-ul din această seară i-a adus trei steluțe Rebeccăi, care a reușit cu adevărat să îi cucerească pe jurați. Raluca Bădulescu a fost uluită de mișcările concurentei, dar și de modul în care aceasta a integrat look-ul în povestea pe care i-a spus-o Ilincăi Vandici. Pe de altă parte, Maurice Munteanu a aplaudat rezultatul stilistic al tinerei. Mai jos puteti viziona emisiunea bravo ai stil din 4 iulie 2023 sezon 8 episod 68 gratuit.

O noua editie bravo ai stil sezonul 8 episodul 68 integral 4 iulie 2023, poate fi vazuta mai jos

Look câștigător pentru Alexandra. Aspiranta la marele premiu al emisiunii a făcut furori cu ținuta sa. Concurenta de la „Bravo, ai stil!” 2023 a ales ca în această seară să prezinte un look inedit, a căruit piesă de rezistență au fost ochelarii cu o formă demnă de filmele SF. Styling-ul pe care l-a realizat tânăra a fost și pe placul Mariei, care a avut un singur lucru de obiectat, în privința lungimii rochiei pe care a purtat-o Alexandra.

Jurații au apreciat foarte mult look-ul pe care l-a realizat Alexandra în această seară. Aceștia au fost foarte încântați de styling-ul pe care l-a prezentat în concurenta de la show-ul de stil. Prin urmare, aspiranta la marele premiu a primit trei steluțe.