Bravo ai stil Sezonul 8 Episodul 72 de pe 12 Iulie 2023

bravo ai stil sezonul 8 reluare kanal 2 2023
Iris și Jasmine, dispută aprigă în culise astazi la bravo ai stil sezonul 8 episodul 72 de pe 12 iulie 2023! Jasmine a fost acuzată de faptul că și-a schimbat radical comportamentul după Gala Moulin Rouge, în care a fost cea mai votată! Iată ce replici acide și-au spus cele două concurente!

Îndrăgita emisiune „Bravo, ai stil” devine din ce în ce mai dificilă, iar concurentele se străduiesc tot mai mult să aducă în fața juriului ținute din ce în ce mai reușite și să își mențină un loc fruntaș în clasamentul steluțelor și mai ales să rămână cât mai mult în cadrul show-ului. Însă odată cu creșterea nivelului de complexitate ale emisiunii apar și tensiuni din ce în ce mai aprige iscate din diverse motive între concurente atât în culise cât și în platou.

Bravo, ai stil 12 iulie 2023 sezonul 8 episodul 72 online

În ediția de miercuri, Jasmine a fost luată în colimator de către Iris, care a afirmat despre ea recent faptul că și-a schimbat radical comportamentul după ce a fost desemnată cea mai votată concurență în cadrul Galei Moulin Rouge.

În ediția de astăzi a emisiunii „Bravo, ai stil!”, lucrurile s-au precipitat din nou pe durata momentului pregătit de către Jasmine. Concurență a răbufnit în culise, unde le-a reproșat colegelor sale că și-au schimbat foarte mult comportamentul față de ea, după ce a fost desemnată cea mai votată concurență în cadrul Galei Moulin Rouge.

Pe de altă parte, Iris a intervenit prompt și i-a atras atenția lui Jasmine că de fapt ea este cea care și-a schimbat radical comportamentul față de ele la scurt timp după încheierea celei mai recente ediții concept, abordând o atitudine superioară.

În ediția de astăzi a emisiunii “Bravo, ai stil!”, difuzata la 22:30, la kanal un subiect delicat capteaza atenția tuturor.

Mesajele de ură și discriminare primite pe rețelele sociale au fost aduse în discuție, iar Rebecca, una dintre concurente, a povestit despre experiența neplăcută prin care ea și mama ei au trecut.

Într-o postare pe rețelele sociale, Rebecca a îndemnat oamenii să-și exprime opiniile și criticile constructive, fără a recurge la jigniri sau comentarii răutăcioase. Cu toate acestea, ea a fost supusă unui val de mesaje rasiste și ofensive.

O noua editie bravo ai stil sezonul 8 episodul 72 integral 12 iulie 2023, poate fi vazuta mai jos

În cadrul editiei de astazi “Bravo, ai stil!”, Rebecca a dorit să împărtășească exact cuvintele pe care le-a primit, subliniind gravitatea situației.
“Am facut o postare si am rugat oamenii foarte frumos ca accept critici si comentarii, dar sa nu ma mai jigneasca… Erau comentarii rautacioase! Vreti sa va spun exact cuvintele pe care le primesc?”, spune Rebecca cu vocea tremuranda. Vezi mai jos reluarea emisiunii bravo ai stil 12 iulie 2023.

Maurice Munteanu se arata idignat fata de aceasta situatie mentionand ca aceste comentarii răutăcioase și rasiste de pe rețelele de socializare nu pot fi tolerate și trebuie să existe consecințe pentru cei