Bravo ai stil Sezonul 8 Episodul 87 de pe 16 August 2023

bravo ai stil sezonul 8 reluare kanal 2 2023
În această seară la bravo ai stil sezonul 8 episodul 87 de pe 16 august 2023, în ciuda comentariilor aduse vizavi de reacția ei, Diana a încercat să-și păstreze calmul. În urma disputelor dintre Diana și Alexandra, care au avut loc atât în ediția de joia trecuta, cât și în Gala de vineri, conflictul pare să fie, acum, aplanat de către Diana. Însă, colegele ei încă fac remarci dure și comparații ironice în urma reacției pe care a avut-o concurenta Bravo ai stil!.

Diana susține că a avut acel episod de furie din cauză că o supără cuvintele răutăcioase, ci nu din cauză că refuză criticile. De asemenea, ea admite că este o fire vulcanică și de aceea nu a putut evita să se exteriorizeze.

Bravo, ai stil 16 august 2023 sezonul 8 episodul 87 online

Atmosfera emisiunii ,,Bravo ai stil!” este una tensionată. În seara aceasta concurentele au criticat-o dur pe Jasmine. Colegele au acuzat-o că minte și se preface în fața lor. În această seară, Jasmine primește replici dure din partea colegelor ei.

Într-o ediție anterioară a emisiunii ,,Bravo ai stil!”, Aza și-a revărsat furia asupra colegei sale, Jasmine, care i-a adus aminte de respectivul eveniment, în ediția din această seară. Jasmine nu a ezitat să nege această remarcă:,, Eu nu mă prefac. Nu m-am prefăcut niciodată în această emisiune, însă alții au făcut-o”.

Discuțiile aprinse dintre Jasmine, Andreea și Aza au luat o amploare neașteptată! Vezi mai jos in reluare ce și-au spus cele trei concurente în culise! „Trebuia să înțeleg de la început că ești o persoană periculoasă și să ascult oamenii de acasă care îmi spuneau să nu mă apropii de tine!”

Competiția “Bravo, ai stil!” devine din ce în ce mai complicată, odată cu apropierea de Marea Finală, iar lupta concurentelor pentru mult râvnitul premiu de 100.000 de lei și pentru titlul de “Cea mai stilată femeie din România” este tot mai aprigă. Din cauza acestei dorințe arzătoare de a câștiga dar și din cauza presiunii care apasă pe umerii lor, concurentele au deseori reacții surprinzătoare ce duc la iscarea unor conflicte dure atât în culise cât și în platoul emisiunii.

În ediția din această seară, în platoul Bravo, ai stil, lucrurile s-au precipitat din nou și s-au declanșat noi tensiuni și certuri aprige între unele concurente. După ce săptămâna trecută au încercat să își rezolve neînțelegerile, astăzi, Jasmine și Andreea au ajuns din nou la cuțite.

O noua editie bravo ai stil sezonul 8 episodul 87 integral 16 august 2023, poate fi vazuta mai jos

Cearta lor a început în culise, unde și-au spus replici acide și chiar jignitoare și au continuat în platoul emisiunii. Vizibil afectată, Jasmine i-a reproșat Andreei, în culise faptul că se simte trădată și nu se aștepta la așa ceva din partea ei, deoarece a considerat-o până nu demult prietenă ei. Vezi mai jos reluarea emisiunii bravo ai stil 16 august 2023