Bravo ai stil Sezonul 8 Episodul 88 Integral 17 August 2023

bravo ai stil sezonul 8 reluare kanal 2 2023
Jasmine, Andreea și Aza și-au adus, rând pe rând, replici acide una alteia în aceasta seara la bravo ai stil sezonul 8 episodul 88 integral 17 august 2023. Aza a fost judecată de către colege pentru că ar fi o persoană mediocră. Într-o ediție anterioară a emisiunii ,,Bravo, ai stil!”, Jasmine a stat de vorbă cu Andreea despre colega lor, Aza. În această seară au ieșit la lumină detalii din discuția celor două concurente.

Jasmine este de părere că Andreea o ține pe Aza aproape de ea doar cu scopul de a o manipula.

Bravo, ai stil 17 august 2023 sezonul 8 episodul 88 online

Iris, solicitată să-și dea cu părerea asupra acestui subiect, a susținut că Jasmine și Andreea se aseamănă, motiv pentru care nu vrea să se situeze de partea niciuneia. Totodată, concurenta a mai mărturisit că, din toată situația, ea o compătimește pe Aza.

,,Jas mă sperie, pentru că sunt conștientă că are putere de manipulare, pentru că este mai cursivă în dialog decât Andreea. Iar Andreea este, din punctul meu de vedere, o mincinoasă patologică, care a ajuns să se mintă inclusiv pe ea.

Adică ea crede ce spune, ea trăiește în bula ei. Persoana de care îmi pare rău, în acest context, e Aza.”, a afirmat Iris.

Jasmine nu și-a ascuns părerea și a susținut, în fața tuturor, faptul că o consideră pe Aza o persoană mediocră.

,,Am spus și îmi asum și îți spun și în față. Da, consider că ai lacune în cultură.(…) Este ceva real, este ceva ce tu mi-ai demonstrat mie.”, a mărturisit Jasmine.

Ulterior, Aza și-a exprimat, și ea, punctul de vedere pe care îl are despre Jasmine.

,,Vrea să-și facă o imagine de divă. Ea știe să comenteze ținutele, să comenteze că ea e la drept, că ea a terminat psihologie.(…) Dar noi am venit aici, de fapt, să comentăm ținute, să ne arătăm așa cum suntem noi, cu rele, cu bune.”, a fost concluzia Azei.

O noua editie bravo ai stil sezonul 8 episodul 88 integral 17 august 2023, poate fi vazuta mai jos

Iris are 24 de ani, este din Baia Mare și de 6 ani locuiește în Cluj Napoca. Tânăra este studentă în ultimul an la master la Universitatea de Arte și Design din Cluj Napoca, specializarea Modă Design vestimentar, acestea sunt doar o parte din concurente.

Începând din aprilie, „Bravo, ai stil!” se difuzează de luni până vineri, în intervalul orar 22:30-00:30, pe cea mai nouă stație din România, kanal d2. Vezi mai jos reluarea emisiunii bravo ai stil 17 august 2023.