Bravo ai stil Sez.8 Episodul 90 Prima Semifinala 23 August

bravo ai stil sezonul 8 reluare kanal 2 2023
In cadrul primei semifinale a emisiunii bravo ai stil sezonul 8 episodul 90 de pe 23 august 2023, telespectatorii au fost martorii unei elimnări surpriză. Concurenta Diana, care a strălucit pe parcursul competiției, nu a reușit să se califice în bătălia finală din marea finală a emisiunii, care va avea loc vineri, de la ora 23:00, la kanal.

De-a lungul competitiei stilistice, Diana a reușit să cucerească inimile publicului prin stilul său unic și prin prezența sa fermecătoare pe podiumul emisiunii. Celelalte concurente ramase in batalia pentru marele titlu vor da totul pentru a ajunge în finala mult râvnită, dar numai un ava purta coroana “ Bravo, ai stil! ”.

Bravo, ai stil 23 august 2023 sezonul 8 episodul 90 online

La duelul eliminării, aseară, în prima semifinală “Bravo, ai stil!”, alături de Diana s-a aflat Jasmine, însă cea din urmă a fost salvată de la eliminare datorită voturilor primite din partea publicului.

Maine seară, telespectatorii sunt invitați să urmărească a doua semifinală a emisiunii “Bravo, ai stil!” de la Kanal D. După serialul “Melek”, va avea loc o nouă confruntare stilistica palpitantă între concurente. În această etapă crucială, o altă concurentă va fi eliminată din competiție, dupa cum anunta Ilinca Vandici.

Tensiunea este la cote maxime, iar emoțiile sunt pe măsură. Cea mai stilată femeie din România va fi desemnată dintre cele 5 concurente finaliste care se vor confrunta într-o luptă acerbă pentru acest titlu prestigios vineri seara, de la 23.00,

Va prezentăm, în continuare, concurentele celui de-al optulea sezon “Bravo, ai stil!”, ce își va deschide porțile cu o ediție specială duminică, aprilie, la ora 23:30, la kanal 2. Emisiunea va putea fi urmărită apoi de luni până vineri, de la 19:00.

Carina are 24 de ani, este din Timișoara și a absolvit Facultatea de Drept. Concurenta de la “Bravo, ai stil!” își caracterizează stilul vestimentar ca fiind unul lejer, confortabil și sportiv. Tânăra spune despre ea că este o fire geloasă, impulsivă și ambițioasă. Mai jos puteti viziona emisiunea bravo ai stil din 23 august 2023 sezon 8 episod 90 gratuit.

Luiza are 23 de ani, este din Târgu-Jiu și a absolvit Facultatea de Design la Universitatea de Artă și Design din Cluj. În prezent, aceasta este hostess, animator pentru petreceri de copii și creator de conținut

Alina are 29 de ani si e din Sibiu. Concurenta de la “Bravo, ai stil!, sezonul 8, activează de cinci ani în industria de beauty ca make-up artist

O noua editie bravo ai stil sezonul 8 episodul 90 integral 23 august 2023, poate fi vazuta mai jos

Iris are 24 de ani, este din Baia Mare și de 6 ani locuiește în Cluj Napoca. Tânăra este studentă în ultimul an la master la Universitatea de Arte și Design din Cluj Napoca, specializarea Modă Design vestimentar, acestea sunt doar o parte din concurente.

Începând din aprilie, „Bravo, ai stil!” se difuzează de luni până vineri, în intervalul orar 22:30-00:30, pe cea mai nouă stație din România, kanal d2. Vezi mai jos reluarea emisiunii bravo ai stil 23 august 2023.


error: Nu copiați de pe acest site!