Cabo Iluzii in Paradis Episod 72 Episod 73 de pe 10 Mai 2023

cabo iluzii in paradis 10 mai 2023 episodul 72 si episodul 73

Cabo, iluzii in paradis este o melodramă care are loc în Los Cabos, Baja California Sur, într-un complot în care dragostea este o forță la fel de puternică ca oceanul și la fel de nemiloasă ca deșertul. Mai jos puteti viziona serialul Cabo, iluzii in paradis din 10 mai 2023 episodul 72 si episodul 73.

Cabo, iluzii in paradis episodul 72 si episodul 73 reluare 10 mai 2023

În această poveste, Eduardo (Diego Amozurrutia) pune la punct un plan de a rămâne cu Grupo Alva, care constă în a-și uzurpa identitatea lui Alejandro (Matías Novoa). Sub acest nume, el se îndrăgostește de Sofía (Bárbara de Regil) și se căsătorește cu ea. În ziua nunții, Eduardo plănuiește un atac împotriva lui Alejandro, astfel încât Sofía să rămână „văduvă” și astfel să poată prelua controlul asupra emporiului familiei. Eduardo îi explică Sofiei că a folosit-o pentru a păstra averea familiei și acum ea, ca „văduvă” a lui Alejandro, va moșteni totul și împreună vor avea viața la care visau. Pentru a-și atinge scopul, Eduardo o șantajează pe Sofía și o obligă să facă tot ce îi cere, altfel își va incrimina tatăl și îl va băga în închisoare.

Spre surprinderea tuturor, Alejandro supraviețuiește și Eduardo o presează pe Sofía să-l facă pe Alejandro să creadă că s-au căsătorit, dar a uitat, din cauza problemelor de memorie pe care le suferă în urma accidentului. Pentru a descoperi adevărul, Alejandro își menține „căsătoria” cu Sofía, fără să-și imagineze că vor ajunge în dragoste. Alejandro și Eduardo se vor lupta pentru controlul Grupului Alva, dar nimic nu se va compara cu ceea ce sunt dispuși să facă pentru dragostea Sofiei. O noua telenovela poate fi vizionata la noi pe site, si anume Cabo, iluzii in paradis episodul 72 si episodul 73 gratuit 10 mai 2023 fara intreruperi sau reclame, in mod gratuit.

Din distributia acestei telenovele fac parte Rebecca Jones, Rafael Inclán, Mar Contreras, Roberto Ballesteros, Fabiola Campomanes, María Chacón, Arlette Pacheco, Raúl Coronado, Carlos Athié, Bárbara Torres, Gonzalo Vega Jr., Markin López, Sofía Rivera Torres și Lorena Sevilla.

O noua telenovela marca las estrellas, Cabo, iluzii in paradis episodul 72 si episodul 73 integral 10 mai 2023, poate fi vazuta mai jos in reluare

Adaptarea acestei povești este de José Alberto Castro, Vanesa Varela, Fernando Garcilita și Carlos Daniel González. Regia de scenă este în sarcina lui Salvador Garcini și Fez Noriega.

Telenovela Cabo, iluzii in paradis va fi difuzata de luni pana vineri de la ora 17:00 la ora 19:00 pe postul acasa. Mai jos puteti sa va lasati pararea despre aceasta telenovela in sectiune comentarii! Mai jos puteti vedea reluarea telenovelei Cabo, iluzii in paradis 10 mai 2023 episodul 72 si episodul 73, complet.