Camera 609: Lasa-ma Imi Place! Episodul 1 25 August 2023

camera 609 serial romanesc 2023 reluare integral
Povestea de iubire dintre Eva și Victor este una atipică in serialul Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 1 reluare 25 august 2023. Cei doi se întâlnesc din greșeală, dar iubirea dintre ei, cu siguranță, nu este o greșeală. Mai jos puteti vedea in reluare serialul romanesc Camera 609: lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 1 complet 25 august 2023

Eva Georgescu și Victor Pop par să știe foarte bine ce nu vor de la viață, însă destinul are alte planuri pentru ei. Cei doi ajung să se întâlnească din greșeală, la insistențele mamelor lor. Legătura dintre cei doi este dovada că unele greșeli sunt menite să se întâmple.

Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 1 de pe 25 august 2023

In Episodul 1, „Bărbații nu au copii, ci moștenitori”, începe cu scena în care Violeta Pop își sună fiul să-l întrebe dacă nu s-a mai întâlnit cu Diana cu o seară înainte. Tot ea îi spune că Diana ar fi făcut un accident și că l-a sunat, dar el nu i-a mai răspuns. În acel moment se uită speriat lângă el în pat și se întreabă cine este fata cu care și-a petrecut noaptea. Încearcă să deruleze firul evenimentelor, însă totul este neclar. Vezi mai jos in premiera noua productie romaneasca Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 1 de pe 25 august 2023.

Acțiunea este plasată cu câteva zile în urmă, unde îi găsim pe cei din familia Pop la casa bunicului defunct, Iosif Pop. Un avocat le aduce la cunoștință testamentul bunicului, întocmit cu o lună înainte să moară. Testamentul este unul video, Iosif Pop dorind să le comunice personal celor din familie clauzele actului. El le transmite că știe că durerea afișată de ei este una falsă și că îi interesează doar moștenirea.

Din testament se află că fiilor și nurorilor nu le revine nimic. Singura care primește cev concret este Lara, fiica lui Mircea și a Luminiței, sora lui Vlady. Ea primește 1 milion de euro, într-un cont la care va avea acces imediat ce va intra la facultate. Lara se arată recunoscătoare. Bunicul nu pierde ocazia de a-i transmite lui Vlady că e un pămpălău, dar unul simpatic. Lui Victor îi spune că îl moștenește întru totul: talentat, dedicat și muncitor.

În cele din urmă le transmite că restul averii, care constă în de 3 miliarde de RON, portofoliu imobiliar și firma de arhitectură, îi va rămâne nepotului care se va căsători și va avea primul copil, de preferat un băiat. Toate acestea pentru ca numele lor să meargă mai departe. Bunicul spune în încheiere că: „Dragostea este cel mai frumos sentiment din lume.”

Noua productie romaneasca Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 1 de pe 25 august 2023, poate fi vazuta in reluare, mai jos

Casa Evei este plină de femei. Locuiește cu mama și sora mai mică. Adina, sora mai mare este deja căsătorită. Mama Evei, Doina Georgescu, este îngrijorată din cazua datoriilor. Eva tocmai ce și-a dat demisia, deoarece șeful i-a făcut avansuri. Eva și Mara, sora mai mică, au o afacere cu decorațiuni. Doina este nostalgică după slujba de la fabrca de confecții. Ea a fost înlocuită de roboți. Eva este prima din familie care a făcut facultate și a fost plecată în străinătate cu burse Erasmus. Mai jos poti viziona serialul romanesc Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 1 online 25 august 2023.

Familiile fiilor lui Iosif Pop se ceartă pe moștenire, făcând din asta o adevărată întrecere. Eva și familia ei vorbesc despre căsătorie. Aceasta nu vrea să se căsătorească, deoarece nu mai are încredere în bărbați, din cauza unei decepții în dragoste.

Violeta și Sergiu se interesează de viața intimă a lui Victor, dar acesta nu le dă foarte multe detalii. Părinții vor ca el să-și trăiască viața, dar Victor le spune că nu are timp de relații.

Victor își întreabă părinții dacă interogatoriu despre iubite implică testamentul. Le spune răspicat că nu are de gând să se căsătorească, că nu are nevoie de moștenire.