Chefi La Cutite – Sezonul 11 Episodul 4 – 3 Aprilie 2023

chefi la cutite sezonul 11 episodul 4 de pe 3 aprilie 2023
Puya și Melinda vor face echipă la chefi la cutite sezonul 11 episodul 4 online 3 aprilie 2023 la bancul de lucru, pregătind niște farfurii menite să-i cucerească pe Chefi. ”Am gătit prima oară la 15 ani, în sensul că am hrănit toată familia. Și de-atunci gătesc aproape zilnic”, povestește Melinda. ”De-atunci nu s-a mai oprit!”, completează Puya. Cum se vor descurca cei doi în bucătărie și ce verdict vor primi din partea Chefilor telespectatorii vor afla în ediția show-ului culinar difuzată de Antena 1 în această seară, de la ora 20:30.

Până acum, Cătălin Scărlătescu este deținătorul a două amulete – iar în seif a fost depozitată una singură. Câștigătorul din această seară va fi ales de către o invitată pregătită pentru o degustare specială: Ilona Brezoianu vine să analizeze preparatele Chefilor. La cine va ajunge amuleta după provocarea dificilă a Ginei Pistol telespectatorii vor descoperi în ediția Chefi la cuțite de diseară.

Chefi la cutite sezonul 11 episodul 4 online 3 aprilie 2023

Amuleta pentru care se vor lupta în această seară oferă un avantaj extrem de prețios în competiție, așadar, lupta va fi acerbă. Dar provocarea pregătită de Gina Pistol este pe măsura avantajului: 11 cutii, deschise treptat, complică la maximum misiunea Chefilor.

Fiecare cutie conține câte un ingredient care trebuie integrat în preparat. Astfel, niciunul dintre Chefi nu își poate contura farfuria de la început, cu toții fiind nevoiți să improvizeze pe parcurs. Numărul cutiilor, ales pentru a marca debutul sezonului 11, îi va urmări, de altfel, pe Chefi, în această competiție. Vezi mai jos noul sezon chefi la cutite sezonul 11 episodul 4 reluare 3 aprilie 2023.

Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Emisiunea chefi la cutite 3 aprilie 2023 sezonul 11 episod 1, poate fi vazuta mai jos

Cum se va desfășura prima luptă pentru amuletă din noul sezon și cine va obține victoria, dar și ce preparate și povești savuroase aduc în platou noii concurenți în etapa audițiilor pe nevăzute telespectatorii vor descoperi în prima ediție Chefi la cuțite din această seară. Show-ul va fi difuzat de a1 în fiecare luni, marți și miercuri, de la 20:30. Chefii vor putea fi urmăriţi pe a1. Vezi mai jos reluarea emisiunii chefi la cutite sezonul 11 episodul 4 integral 3 aprilie 2023.