Chefi La Cutite – Sezonul 11 Episodul 6 – 5 Aprilie 2023

chefi la cutite sezonul 11 episodul 6 de pe 5 aprilie 2023
Gina Pistol a venit cu o veste complet neașteptată pentru chefi în episodul 6 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 5 aprilie 2023. Anunțul prezentatoarei TV i-a făcut pe cei patru jurați să se „certe” în bucătăria show-ului culinar.

Nici bine nu au intrat în bucătărie că jurații Chefi la cuțite au observat un detaliu care i-a intrigat. Noile ustensile din platou au reușit să-i sperie pe chef Cătălin Scărlătescu, chef Florin Dumitrescu și chef Sorin Bontea.

Elwira Petre, soția lui Mihai Petre, a degustat preparatele chefilor și a anunțat câștigătorul amuletei din ediția 6 a sezonului 11 Chefi la cuțite de pe 5 aprilie 2023. Iată cine a obținut avantajul puternic.

În episodul 6 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 5 aprilie 2023, jurații au avut un rival de temut la jocul pentru amuletă. Mihai Munteanu, câștigătorul sezonului 6 al show-ului culinar, a pășit în bucătărie pentru a câștiga marele avantaj al luptei.

Chefi la cutite sezonul 11 episodul 6 integral 5 aprilie 2023

Amuleta pentru care se vor lupta în această seară oferă un avantaj extrem de prețios în competiție, așadar, lupta va fi acerbă. Dar provocarea pregătită de Gina Pistol este pe măsura avantajului: 11 cutii, deschise treptat, complică la maximum misiunea Chefilor.

Fiecare cutie conține câte un ingredient care trebuie integrat în preparat. Astfel, niciunul dintre Chefi nu își poate contura farfuria de la început, cu toții fiind nevoiți să improvizeze pe parcurs. Numărul cutiilor, ales pentru a marca debutul sezonului 11, îi va urmări, de altfel, pe Chefi, în această competiție. Vezi mai jos noul sezon chefi la cutite sezonul 11 episodul 6 integral 5 aprilie 2023.

”Va fi dezastru la amuletă! Vreau să o câștig, chiar dacă n-o voi folosi eu”, a anunțat Chef Ștefan Popescu. ”Ștefan Popescu nu știe ce-l așteaptă!”, a dat replica Florin Dumitrescu. ”Vedem cum vom face, dar ușor nu-i va fi după ce ne-a nenorocit cu jurizarea în nu știu câte sezoane”, a comentat Cătălin Scărlătescu.

Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Emisiunea chefi la cutite 5 aprilie 2023 online sezonul 11 episod 1, poate fi vazuta mai jos

Cum se va desfășura prima luptă pentru amuletă din noul sezon și cine va obține victoria, dar și ce preparate și povești savuroase aduc în platou noii concurenți în etapa audițiilor pe nevăzute telespectatorii vor descoperi în prima ediție Chefi la cuțite din această seară. Show-ul va fi difuzat de a1 în fiecare luni, marți și miercuri, de la 20:30. Chefii vor putea fi urmăriţi pe a1. Vezi mai jos reluarea emisiunii chefi la cutite sezonul 11 episodul 6 reluare 5 aprilie 2023.