Chefi La Cutite – Sezonul 11 Episodul 16 Complet 1 Mai 2023

chefi la cutite sezonul 11 episodul 16 de pe 1 mai 2023

În aceasta seara la Chefi la cutite sezonul 11 episodul 16 complet 1 mai 2023, chefii îl vor întâlni pe unul dintre românii cu o carieră culinară remarcabilă peste hotare. Și tot în ediția Chefi la cuțite de 1 Mai, jurații se vor lupta pentru o amuletă cu un avantaj introdus în premieră în competiția gastronomică.

Ediția show-ului culinar din această seară va prilejui o nouă serie de întâlniri speciale pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Unul dintre cei care vor găti în bucătăria Chefi la cuțite este Richard Abou Zaki, românul născut la Piatra Neamț care a început să gătească de la vârsta de 8 ani, visând să devină un mare Chef, în ciuda faptului că tatăl său, de origine libaneză, nu l-a susținut în această privință.

Chefi la cutite sezonul 11 episodul 16 complet 1 mai 2023

În aceeași ediție, în arena preselecțiilor va intra sportiva de performanță Lavinia Olteanu. A practicat karate timp de 25 de ani, până în 2021, având în palmares titluri de campioană mondială. În 2019 a fost dublă medaliată cu aur la Campionatul Mondial de Goju-Ryu din Kuala Lumpur. Acum doi ani a decis să facă o schimbare uimitoare: a trecut la culturism, noul sport în care colecționează medalii. ”N-am avut emoții la concursuri cum am aici”, a declarat ea. Diseară, Lavinia va încerca să obțină și distincțiile Chef-ilor pentru performanțele în bucătărie: cuțitele pe care Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu le acordă preparatelor pe care le apreciază.

Gina Pistol a anunțat un avantaj nou în episodul 16 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 1 mai 2023. Când au auzit despre ce este vorba, chefilor nu le-a venit să creadă. Iată ce surpriză le-a pregătit prezentatoarea. Vezi mai jos noul sezon chefi la cutite sezonul 11 episodul 16 integral 1 mai 2023.

”Jocul de amuletă din ediția 16 a sezonului 11 Chefi la cuțite de pe 1 mai 2023 a început cu un moment emoționant. Chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu au făcut „pace” și s-au îmbrățișat.

Gina Pistol a fost copleșită de gestul celor trei, însă nu a ezitat să le dezvăluie noua amuletă a luptei: „Să vedem cât o să țină. Astăzi avem o amuletă superbă! Și avem un invitat superb, cel puțin așa ați spus despre el atunci când gătea în sezonul sapte”.

Emisiunea chefi la cutite 1 mai 2023 sezonul 11 episod 1, poate fi vazuta mai jos

Nici bine n-au pășit în bucătăria show-ului culinar că jurații au aflat alături de cine vor găti la jocul de amuletă. Alexandru Comerzan, câștigătorul sezonului 7 Chefi la cuțite, a revenit pe platoul de filmare pentru a se duela cu chefii în preparate. Vezi mai jos reluarea emisiunii chefi la cutite sezonul 11 episodul 16 din 1 mai 2023.


kepenk tamiri -
twitch viewer bots