Chefi La Cutite – Sezonul 11 Episodul 11 Complet 18 Aprilie

chefi la cutite sezonul 11 episodul 11 de pe 18 aprilie 2023
Competiția continuă în seara aceasta la chefi la cutite sezonul 11 episodul 11 complet 18 aprilie 2023, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu concurând cu un Chef ce are un renume de temut: Henrik Sebok a fost, de-a lungul sezoanelor show-ului culinar, un degustător extrem de critic al preparatelor celor 3 Chefi. Acum va trăi și el emoțiile degustării de partea cealaltă a baricadei, așteptând verdictul invitatului la degustare, Liviu Vârciu.

Chefi la cutite sezonul 11 episodul 11 online 18 aprilie 2023

În arena preselecțiilor acțiunea va fi la fel de intensă, printre competitorii dornici să-i cucerească pe Chefi numărându-se artiștii Lino Golden și Aza, dar și campioanele olimpice Diana Bulimar și Larisa Iordache, care vin la show-ul culinar pentru a le pregăti Chef-ilor un preparat sănătos, potrivit pentru meniul unui sportiv de performanță. Vezi mai jos o noua editie chefi la cutite sezonul 11 episodul 11 online  18 aprilie 2023.

”Un alt moment memorabil este vizita unui artist cofetar de renume mondial: Tuba Geçkil vine din Turcia și este cea care a inițiat conceptul de torturi hiperrealiste în lume, câștigând numeroase premii importante în domeniu. Ce surpriză spectaculoasă le-a pregătit celor 3 Chefi, dar și cum vor decurge celelalte întâlniri și întrecerea pentru amuletă telespectatorii vor descoperi la a1 în ediția Chefi la cuțite din această seară, de la ora 20:30

Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Emisiunea chefi la cutite 18 aprilie 2023 sezonul 11 episod 1, poate fi vazuta mai jos

Iustin Cîmpeanu e tânărul care l-a impresionat pe chef Florin Dumitrescu în ediția 11 din sezonul 11 Chefi la cuțite, de pe 18 aprilie 2023. Juratul a avut o reacție complet neașteptată când l-a văzut pe solistul trupei HVNDS. Radu Ionuț Cîmpeanu, cunoscut pe numele de Iustin, are 32 de ani, vine din București și este muzician. Cărțile, gătitul și jocurile video sunt doar câteva dintre pasiunile sale. Astfel, artistul s-a decis să vină în ediția 11 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 18 aprilie 2023 cu o rețetă deosebită pentru a-i impresiona pe chefi. În timp ce gătea, solistul trupei HVNDS a făcut confesiuni neașteptate despre viața lui. Vezi mai jos reluarea emisiunii chefi la cutite sezonul 11 episodul 11 complet 18 aprilie 2023.

Chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu au avut parte de o surpriză atunci când ușile s-au deschis și a intrat Iustin Cîmpeanu. Artistul a pășit în platou cu emoții, dar foarte sigur pe preparatul său.