Chefi La Cutite Sezonul 11 Episodul 13 – 24 Aprilie 2023

chefi la cutite sezonul 11 episodul 13 de pe 24 aprilie 2023
Astazi-seara la Chefi la cutite sezonul 11 episodul 13 din 24 aprilie 2023, am putut s-o cunoaștem pe bunica Ghergina Bereghianu, cea mai virală bunică din România. După ce a cucerit TikTok-ul cu rețetele sale, femeia a venit să îi impresioneze și pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Chefi la cutite sezonul 11 episodul 13 complet 24 aprilie 2023

Bunica Gherghina Bereghianu e o adevărată senzație în mediul online și nu puțini sunt cei care urmăresc cu mult interes rețetele sale și modul în care pregătește diferite bunătăți. De data aceasta, ca să îi impresioneze pe jurați, concurenta a decis să pregătească o bătută cu brânză, o plăcintă „ca la mamaia acasă”, în ediția 13 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, de la Antena 1.

Cătălin Scărlătescu a fost de-a dreptul uluit atunci când a văzut că rețeta de cremă de zahăr ars a bunicii Gherghina are patru milioane de vizualizări. Concurenta a spus inclusiv ce sume generoase câștigă din activitatea sa din mediul online. Vezi mai jos noul sezon chefi la cutite sezonul 11 episodul 13 integral 24 aprilie 2023.

”Gina Pistol i-a uimit pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu atunci când a anunțat ce amuletă „periculoasă” a pregătit, în ediția 13 a emisiunii Chefi la cutite sezonul 11 episodul 13, difuzată pe 24 aprilie 2023, la Antena 1.

Cei trei chefi s-au reîntâlnit în bucătărie și au așteptat cu multă nerăbdare să descopere ce amuletă a pregătit de data aceasta Gina Pistol. Totuși, nu mică le-a fost uimirea atunci când au aflat ce trebuie să gătească, cine face degustarea, dar și ce avantaj este pus în joc în ediția 13 a emisiunii Chefi la cutite sezonul 11 episodul 13, difuzată pe 24 aprilie 2023 la Antena 1.

Emisiunea chefi la cutite 24 aprilie 2023 sezonul 11 episod 1, poate fi vazuta mai jos

Chefii au picat puțin pe gânduri atunci când au realizat că este vorba de amuleta cu numărul 13 și că acest număr le poate aduce ghinion. Prima surpriză a fost atunci când frumoasa Gina Pistol a dezvăluit faptul că cea alături de care vor găti chefii pentru amuletă este chiar Maria Burlacu, fostă concurentă în echipa lui Cătălin Scărlătescu. Vezi mai jos reluarea emisiunii chefi la cutite sezonul 11 episodul 13 din 24 aprilie 2023.

În episodul 13 a emisiunii Chefi la cutite din sezonul 11, unul dintre concurenții care a decis să își demonstreze talentul culinar a fost Adrian Cristian Meșter. Acesta i-a surprins din plin pe jurați cu dezvăluirile sale.

Adrian Cristian Meșter are 58 de ani, este din Dumbrăvița și este creator de conținut. Concurentul a decis să vină la emisiunea Chefi la cuțite sezonul 11 ca să demonstreze cât de bine se pricepe la gătit. Ajuns în fașa juraților, concurentul i-a impresionat din plin cu dezvăluirile făcute.

În timp ce gătea rețeta de fajitas, acesta a povestit faptul că îi place nu doar să gătească, ci și să împărtășească pe internet din experiențele sale culinare, fiind mândru de faptul că au fost mulți care i-au cerut să își prezinte rețetele.


error: Nu copiați de pe acest site!