Chefi La Cutite – Sezonul 11 Episodul 17 – 2 Mai 2023

chefi la cutite sezonul 11 episodul 17 de pe 2 mai 2023
Patrizia Paglieri a gustat cu atenție din preparatele juraților la Chefi la cutite sezonul 11 episodul 17 din 2 mai 2023, iar mai apoi a dat verdictul final. Iată cine a câștigat seiful cu amulete.

Ediția 17 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 2 mai 2023 a venit cu o miză uriașă pentru jurați. Aceștia s-au luptat la jocul de amuletă pentru seif și avantajele din el, iar competiția a fost una strânsă.

Chefi la cutite sezonul 11 episodul 17 complet 2 mai 2023

Deși nu au mai avut al patrulea rival, presiunea și emoțiile și-au spus cuvântul în bucătăria show-ului culinar. De data aceasta, Patrizia Paglieri a fost invitatul special al ediției care a degustat din preparatele juraților.

Tensiunile din platou au început să își facă apariția odată cu venirea Patriziei Paglieri. Chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea au așteptat cu emoții și nerăbdare verdictul final. Vezi mai jos noul sezon chefi la cutite sezonul 11 episodul 17 integral 2 mai 2023.

”Emoțiile s-au resimțit la cote maxime la masa juraților, însă decizia chefului invitat special nu a întârziat să apară. Patrizia Paglieri a mărturisit că seiful cu amulete merge la chef Sorin Bontea, care a gătit prepeliță.

Chef Sorin Bontea a făcut confesiuni dureroase despre trecutul său în ediția 17 din sezonul 11 Chefi la cuțite, de pe 2 mai 2023. De asemenea, Ioana Clemansa Sandu-Alexe i-a uimit pe chefi cu dezvăluirile sale emoționante. Ioana Clemansa Sandu-Alexe are 48 de ani, vine din Pitești și este operator de call center. Concurenta a pășit în bucătăria show-ului culinar mai hotărâtă ca niciodată să își vadă copiii mândri de ea.

Emisiunea chefi la cutite 2 mai 2023 sezonul 11 episod 2, poate fi vazuta mai jos

Pentru că și-a dorit să-i impresioneze pe jurați cu talentul său în arta culinară, concurenta s-a decis să le facă un preparat care să le încânte papilele gustative. Aceasta a venit în fața chefilor cu o rețetă de panzerotti. Ioana Clemansa Sandu-Alexe a pășit cu emoții în platoul show-ului culinar, însă foarte încrezătoare în farfuriile sale. Înainte de a afla verdictul juraților, concurenta a vorbit cu lacrimi în ochi despre viața ei. Vezi mai jos reluarea emisiunii chefi la cutite sezonul 11 episodul 17 din 2 mai 2023.

Valentin Căprariu și mama Lia au făcut un spectacol de neuitat în bucătăria sezonului 11 Chefi la cuțite. Cei doi s-au distrat de minune în fața camerelor de filmat, însă din peisaj nu au lipsit nici „ciondănelile”.

Mama Lia și Valentin Căprariu, mamă și fiu, și-au făcut apariția în ediția 17 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 2 mai 2023. Aceștia au devenit celebri pe TikTok în urma conținutului de-a dreptul savuros. Cei doi au cucerit rapid simpatia internauților cu umorul lor caracteristic și videoclipurile amuzante: „Facem TikTok în timpul liber. Conținutul nostru e unul comic pentru că asta prinde cel mai bine”.


kepenk tamiri -
twitch viewer bots