Chefi La Cutite Sezonul 11 Episodul 18 Reluare 3 Mai 2023

chefi la cutite sezonul 11 episodul 18 de pe 3 mai 2023
Ediția acestei seri la chefi la cutite sezonul 11 episodul 18 reluare 3 mai 2023 va prilejui noi întâlniri speciale în ringul preselecțiilor: printre cei care vin să gătească pentru jurați se numără Bogdan Veselovski, globetrotter-ul român care va pregăti un preparat ce se va dovedi o provocare pentru papilele gustative ale celor trei Chefi. ”Nu seamănă cu nimic din ce-am mai mâncat!”, a comentat Chef Scărlătescu.

Chefi la cutite sezonul 11 episodul 18 complet 3 mai 2023

În această seară, preselecțiile continuă cu un mix de farfurii surprinzătoare și povești impresionante. Bogdan Veselovski, cunoscut drept Smiley Traveler, are o poveste de viață în care curajul, curiozitatea și aventura sunt ingredientele principale: globetrotter-ul român a vizitat 72 de țări cu doar cinci dolari pe zi.

Adrian Ioan Mihai a făcut senzație în ediția 18 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 3 mai 2023. Iată cum a reușit să-i „sperie” pe chefi și ce s-a întâmplat pe platoul de filmare, după ce concurentul și-a făcut apariția. Vezi mai jos noul sezon chefi la cutite sezonul 11 episodul 18 integral 3 mai 2023.

”Adrian Ioan Mihai, supranumit Sfarmă-Piatră, are 49 de ani, vine din Sibiu și este antreprenor. Concurentul a dezvăluit că este pasionat de sport încă din copilărie, dar și de arta gastronomiei. Așadar, s-a decis să își încerce norocul în ediția 18 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 3 mai 2023.

Concurentul a urmărit cu atenție jurizarea chefilor din spatele ușilor închise. Atunci când și-a făcut apariția în platou, Adrian Ioan Mihai și-a spus vârsta și ocupația. Mai mult decât atât, acesta l-a contrazis pe chef Sorin Bontea.

Emisiunea chefi la cutite 3 mai 2023 sezonul 11 episod 3, poate fi vazuta mai jos

Anastasia Donțu este văduva care a venit în ediția 18 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 3 mai 2023 cu o poveste de viață emoționantă. Tânăra făcut confesiuni emoționante despre momentele cumplite prin care a trecut. Anastasia Donțu are 28 de ani, vine din Chișinău și este, de profesie, ajutor de educator. Tânăra a pășit în bucătăria sezonului 11 Chefi la cuțite cu zâmbetul pe buze și energie pozitivă, însă dezvăluirile sale au emoționat până la lacrimi telespectatorii. Vezi mai jos reluarea emisiunii chefi la cutite sezonul 11 episodul 18 din 3 mai 2023.

Deși este mereu vesele și încrezătoare, concurenta ascunde o poveste de viață copleșitoare. Aceasta a vorbit cu vocea tremurândă și ochii înlăcrimați despre cele mai grele momente prin care a trecut, încă din copilărie. Tânăra s-a decis să vină în ediția 18 a sezonului 11 Chefi la cuțite de pe 3 mai 2023 cu o rețetă pe gustul tuturor: piept de curcan umplut cu legume la cuptor.


kepenk tamiri -
twitch viewer bots