Chefi La Cutite Sezonul 11 Episodul 24 de pe 17 Mai 2023

chefi la cutite sezonul 11 episodul 24 de pe 17 mai 2023

În această seară la chefi la cutite sezonul 11 episodul 24 online 17 mai 2023, cele trei echipe se aliniază la startul celui de-al treilea battle, iar fiecare jurat are propria strategie pentru a câștiga. Astfel, Florin Dumitrescu va miza pe câștigătorul cuțitului de aur. ”Este prima zi în care Laurențiu Neamțu va trebui să demonstreze cine este el, de fapt, și de ce are cuțitul de aur”, a anunțat Chef Dumitrescu.

De partea cealaltă, Chef Scărlătescu are și el așteptări mai mari de la Paul Tudosescu, deținătorul cuțitului de aur, în timp ce Chef Bontea este gata să facă orice pentru a-și menține supremația. Dar până acolo, în bucătăria show-ului culinar, concurenții au parte de numeroase obstacole: de la timpul limitat și presiunea lucrului într-o echipă cu care acum se acomodează la tema dificilă pregătită de Gina Pistol și ghicitoarea de la începutul întrecerii, care oferă un avantaj esențial câștigătorului.

Chefi la cutite sezonul 11 episodul 24 complet 17 mai 2023

Tocmai de aceea, Chef Bontea va lupta dur în această seară, agitând apele la bancurile de lucru cu o decizie radicală – folosirea unei amulete, care va lovi în adversarii săi: Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și concurenții lor. ”Am din abundență amulete. Și pentru cine le-am câștigat?! Pentru ai mei, ca să poată fi în avantaj!”, a declarat Sorin Bontea înaintea începerii luptei culinare.

Fiecare cutie conține câte un ingredient care trebuie integrat în preparat. Astfel, niciunul dintre Chefi nu își poate contura farfuria de la început, cu toții fiind nevoiți să improvizeze pe parcurs. Numărul cutiilor, ales pentru a marca debutul sezonului 11, îi va urmări, de altfel, pe Chefi, în această competiție. Vezi mai jos noul sezon chefi la cutite sezonul 11 episodul 24 integral 17 mai 2023.

”Va fi dezastru la amuletă! Vreau să o câștig, chiar dacă n-o voi folosi eu”, a anunțat Chef Ștefan Popescu. ”Ștefan Popescu nu știe ce-l așteaptă!”, a dat replica Florin Dumitrescu. ”Vedem cum vom face, dar ușor nu-i va fi după ce ne-a nenorocit cu jurizarea în nu știu câte sezoane”, a comentat Cătălin Scărlătescu.

Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Emisiunea chefi la cutite 17 mai 2023 sezonul 11 episod 24, poate fi vazuta mai jos

Cum se va desfășura prima luptă pentru amuletă din noul sezon și cine va obține victoria, dar și ce preparate și povești savuroase aduc în platou noii concurenți în etapa audițiilor pe nevăzute telespectatorii vor descoperi în prima ediție Chefi la cuțite din această seară. Show-ul va fi difuzat de a1 în fiecare luni, marți și miercuri, de la 20:30. Chefii vor putea fi urmăriţi pe a1. Vezi mai jos reluarea emisiunii chefi la cutite sezonul 11 episodul 24 din 17 mai 2023.


error: Nu copiați de pe acest site!