Chefi La Cutite Sezonul 11 Episodul 27 de pe 24 Mai 2023

chefi la cutite sezonul 11 episodul 27 de pe 24 mai 2023

În editia din această seară la chefi la cutite sezonul 11 episodul 27 online 24 mai 2023, urmează schimbări mari în componența celor 3 tabere! Chef Florin Dumitrescu va arunca în joc poate cea mai grea amuletă din confruntări, care îi oferă avantajul de a aduce concurenți noi din bootcamp pentru refacerea echipelor. Ce concurenți a ales Chef Dumitrescu? Este cea mai arzătoare întrebare pentru ceilalți doi jurați, întrucât nominalizările făcute pot consolida ori pot da peste cap unitatea unei echipe.

Cu forțe proaspete în bucătăria Chefi la cuțite, battle-ul din această seară va fi unul pe măsură – cele trei tabere vor avea mai mult de muncit, într-un ritm trepidant. Pentru că de la un battle la altul, probele sunt tot mai grele. Ce concurenți vor intra în concurs, cum se vor descurca în condițiile de presiune maximă în echipe deja închegate și cine va obține victoria în noua configurație telespectatorii vor afla în ediția Chefi la cuțite difuzată în această seară, pe a1.

Chefi la cutite sezonul 11 episodul 27 complet 24 mai 2023

În ediția 27 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, Florin Dumitrescu a folosit amuleta ce i-a permis să refacă echipele. Mulți s-au mirat atunci când au văzut pe cine a adus acesta în bucătărie.

În ediția trecută, Sorin Bontea l-a pierdut în urma unui duel dedicat brunch-ului pe Daniel Dragomir. De data aceasta, în ediția 27 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, Gina Pistol și-a făcut apariția în bucătărie și toți au privit-o curioși, sperând să afle ce temă de gătit îi așteaptă. Vezi mai jos noul sezon chefi la cutite sezonul 11 episodul 27 integral 24 mai 2023.

”Între timp, Florin Dumitrescu se agita lângă echipa sa, anunțând că vrea să facă ceva. S-a apropiat de butonul roșu și l-a apăsat fericit, anunțând astfel faptul că are de gând să folosească o amuletă. Când au auzit despre ce avantaj este vorba, toți concurenții au făcut ochii mari.

După ce Florin Dumitrescu a adus noi concurenți în bucătărie și a reîntregit echipele, Gina Pistol a dezvăluit ce temă de gătit a pregătit pentru cel de-al șaselea battle de la Chefi la cuțite sezonul 11, de la a1. Toți au început să aibă emoții atunci când au auzit despre ce e vorba.

Emisiunea chefi la cutite 24 mai 2023 sezonul 11 episod 27, poate fi vazuta mai jos

Ediția 27 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11 a început în forță cu o amuletă pusă la bătaie de Florin Dumitrescu. După ce acesta a reîntregit echipele și a adus concurenți noi, Gina Pistol a dezvăluit ce temă de gătit a pregătit pentru cel de-al șaselea battle de la Chefi la cuțite sezonul 11. Nu mică a fost surpriza celor din platou atunci când au aflat ce îi așteaptă. Vezi mai jos reluarea emisiunii chefi la cutite sezonul 11 episodul 27 din 24 mai 2023.


kepenk tamiri -
twitch viewer bots