Chefi La Cutite Sezonul 11 Episodul 32 Complet 6 Iunie 2023

chefi la cutite sezonul 11 episodul 32 de pe 6 iunie 2023

În seara aceasta la chefi la cutite sezonul 11 episodul 32 complet 6 iunie 2023, cele trei echipe intră într-un nou battle – iar de data aceasta, George Borșaru va purta tunica echipei gri. Așadar, frații Borșaru luptă din nou unul împotriva celuilalt, Florin Borșaru făcând parte din echipa lui Chef Bontea. ”Nu m-aș fi gândit o secundă că se va întâmpla asta. Dar acum am intrat în echipa gri și voi fi trup și suflet pentru gri, nu există altă opțiune”, a declarat George.

Cele trei echipe își vor exploata din plin talentul artistic în această seară. Battle-ul cu numărul 11 va aduce un mix cuceritor de culori în farfuriile care vor fi jurizate de cei mai potriviți degustători pentru această probă: este vorba despre un juriu alcătuit din pictori. Așadar, pe lângă gust, estetica farfuriei va cântări mult – dar și respectarea paletei de culori care îi va reveni fiecărei echipe.

Chefi la cutite sezonul 11 episodul 32 complet 6 iunie 2023

Dincolo de tema confruntării gastronomice, tabloul din bucătăria Chefi la cuțite va avea și nuanțele pale, dar amenințătoare ale unei noi amulete și roșul puternic al butonului de alarmă. Chef Sorin Bontea a mai pregătit o lovitură! ”E o amuletă grea, care încurcă o echipă!”, a fost reacția lui Chef Dumitrescu. Urmează, așadar, încă o seară agitată la bancurile de lucru ale show-ului culinar!

În ediția 32 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, Gina Pistol și-a făcut apariția în bucătărie într-o ținută ce a atras toate privirile. Aceasta i-a surprins pe chefi și pe concurenți cu tema celui de-al unsprezecelea battle. Înainte de probă, Florin Dumitrescu a vorbit despre plecarea lui Iustin Radu Câmpeanu. Vezi mai jos noul sezon chefi la cutite sezonul 11 episodul 32 integral 6 iunie 2023.

”Ediția trecută a fost despre reproducerea unor rețete prezentate de chef Cătălin Petrescu, chef Iosif Ștefănescu și chef Ștefan Popescu. De data aceasta însă, în ediția 32 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, din data de 6 iunie 2023, Gina Pistol a pregătit o temă de gătit cu totul și cu totul neașteptată, dar și un joc pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Ziua a început în forță atât pentru concurenți, cât și pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Liderul echipei gri a vorbit despre venirea lui George Borșaru în locul lui Radu Iustin Câmpeanu, după ce acesta din urmă a cerut să părăsească show-ul.

Emisiunea chefi la cutite 6 iunie 2023 sezonul 11 episod 32, poate fi vazuta mai jos

Stelian Nistor l-a enervat pe Florin Dumitrescu și acesta a avut o reacție dură, în ediția 32 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11. În ediția 32 a emisiunii Chef la cuțite sezonul 11, difuzată pe 6 iunie 2023, Florin Dumitrescu s-a enervat din plin atunci când a văzut ce face Stelian Nistor, bucătar cu experiență și concurent în echipa sa, în timpul celui de-al 11-lea battle. Camerele de filmat au surprins ce s-a întâmplat, de fapt. Vezi mai jos reluarea emisiunii chefi la cutite sezonul 11 episodul 32 din 6 iunie 2023.