Chefi La Cutite Sezonul 12 Episodul 4 Complet 5 Septembrie

chefi la cutite sezonul 12 episodul 4 de pe 5 septembrie 2023
În cel mai nou episod de azi chefi la cutite sezonul 12 episodul 4 complet 5 septembrie 2023, jurații au parte de mai multe întâlniri surprinzătoare în arena audițiilor: magicianul Verdini va face show în platoul Chefi la cuțite, îmbinând gătitul cu numerele de iluzionism, artista Emily Istrate, interpreta hitului ”În mintea mea”, va aștepta cu emoție verdictul Chefilor pentru preparatul ei, iar Cătălin Moroșanu va încerca să-i cucerească pregătindu-le unul dintre felurile de mâncare incluse în dieta lui.

Printre concurenții care își propun să-i uimească pe Chefi se numără și Alex Mihoc, tânărul care la doar 14 ani a lucrat ca bucătar pentru echipa națională de fotbal a Franței. Alex a început să studieze foarte devreme arta culinară la o școală de top din Franța, ajungând foarte rapid să gătească pentru staruri precum Karim Benzema și Kylian Mbappé, iar ulterior, la doar 16 ani, să își exerseze talentul în bucătăria unui restaurant cu trei stele Michelin.

Chefi la cutite sezonul 12 episodul 4 de pe 5 septembrie 2023

Oscar Gal este concurentul care l-a lăsat cu gura căscată pe chef Florin Dumitrescu în ediția patru din sezonul 12 Chefi la cuțite. Tânărul a făcut mărturisiri uluitoare despre profesia pe care o are. Iată ce l-a făcut pe jurat să scoată telefonul din buzunar. Oscar Gal are 24 de ani, vine din Cluj Napoca și este programator. Tânărul a venit în sezonul 12 Chefi la cuțite pentru a-i impresiona pe jurați cu un preparat deosebit: somon în crustă de susan cu trei piureuri diferite.

Concurentul a vorbit despre profesia lui în fața camerelor de filmat: „Eu fac aplicații web. De fiecare dată când intri pe calculator, pe un site, acolo o să vezi o aplicație web. Acum sunt freelancer și m-am înscris în tot felul de proiecte” Nu ratati o noua editie din emisiunea chefi la cutite sezonul 12 episodul 4 online 5 septembrie 2023, care poate fi vazuta in reluare, mai jos.

De asemenea, Oscar Gal a povestit că pasiunea lui pentru gătit a început din copilărie. De altfel, călătoriile sale l-au ajutat să evolueze din punctul acesta de vedere. Tânărul a descoperit culturi noi care i-au deschis o nouă viziune asupra artei culinare.

Irina Fodor le-a dat o veste neașteptată chefilor despre noul joc de amuletă din ediția 4 a sezonului 12 Chefi la cuțite, de pe 5 septembrie 2023. Jurații au fost uluiți când au văzut alături de cine gătesc. Ediția 4 din sezonul 12 Chefi la cuțite de pe 5 septembrie 2023 aduce un nou joc de amuletă pe micile ecrane ale telespectatorilor. De data aceasta, chef Cătălin Scărlătescu, chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu au un nou „rival” pe măsura așteptărilor la al patrulea banc de lucru.

În urmă cu o zi, bomba cu amulete a intrat la seif deoarece Ștefan Popescu a fost câștigătorul jocului. De asemenea, chef Sorin Bontea este singurul care a reușit să pună mâna pe două avantaje până acum.

Nici bine nu au pășit în bucătăria show-ului culinar că jurații au avut parte de o surpriză din parte Irinei Fodor. Prezentatoarea TV l-a chemat în platoul pe Nicolai Tand, un adversar de temut pentru chefi.

Un nou sezon al emisiunii chefi la cutite sezonul 12 episodul 4 reluare 5 septembrie 2023 poate fi vazut mai jos, in reluare

Lucrurile au început să se complice atunci când Irina Fodor a anunțat degustătorul jocului. Carmen Brumă vine în sezonul 12 Chefi la cuțite pentru a gusta din preparatele celor patru chefi.

Ediția 4 din sezonul 12 Chefi la cuțite de pe 5 septembrie 2023 pune în joc o miză uriașă pentru chef Cătălin Scărlătescu, chef Florin Dumitrescu și chef Sorin Bontea. Cel care va câștiga avantajul are posibilitatea să aleagă 30 de minute din probă în care concurenții celorlalte echipe vor găti în ștafetă, unul câte unul, schimbându-se la fiecare 3 minute. Mai jos puteti viziona chefi la cutite sezonul 12 episodul 4 online 5 septembrie 2023, integral..