Chefi La Cutite Sezonul 12 Episodul 5 din 6 Septembrie 2023

chefi la cutite sezonul 12 episodul 5 de pe 6 septembrie 2023
În această seară la chefi la cutite sezonul 12 episodul 5 de pe 6 septembrie 2023, invitatul la competiția Chefilor pentru o nouă amuletă este Marius Tudosiei, iar cei care vor face degustarea vor aduce la schimb o porție generoasă de umor în platoul Chefi la cuțite: Puya și Melinda vin să înmâneze amuleta Chefului care îi va cuceri cu preparatul său. Cât despre arena preselecțiilor, o nouă rundă de concurenți intră în atenția Chefilor, surprizele nelipsind din meniul serii. Încă o legendă a fotbalului va trece pragul bucătăriei show-ului culinar: Gică Craioveanu și-a asumat provocarea de a le găti juraților, deși recunoaște că talentul său gastonomic este foarte departe de cel care l-a consacrat în lumea sportului.

Tot în această ediție, jurații primesc o vizită cu totul și cu totul specială. Urmează o întâlnire memorabilă la Chefi la cuțite, show-ul culinar spre care și-au găsit drum, de-a lungul a 12 sezoane, participanți din cele mai îndepărtate colțuri ale lumii, cu povești uluitoare.

Chefi la cutite sezonul 12 episodul 5 de pe 6 septembrie 2023

De data aceasta, cea care va păși în platoul emisiunii este Jyoti Amge, deținătoarea recordului mondial pentru cea mai scundă femeie din lume, care nu putea veni la întâlnirea cu Chefii fără să le gătească ceva. La 29 de ani, Jyoti, care vine din Nagpur, India, măsoară 62,8 centimetri în înălțime, cântărește doar 5 kilograme și are o Diploma de Masterat în Literatura Engleză.

În ediția 5 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au întâlnit cu Irina Fodor pentru a descoperi ce avantaj aduce amuleta. În ediția din 6 septembrie 2023 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, cei trei chefi s-au întâlnit cu Irina Fodor și au dorit să afle ce amuletă le-a pregătit de data aceasta. Nu mică le-a fost surpriza atunci când au aflat ce trebuie să gătească, de fapt. Sorin Bontea a avut o reacție de-a dreptul savuroasă. Nu ratati o noua editie din emisiunea chefi la cutite sezonul 12 episodul 5 online 6 septembrie 2023, care poate fi vazuta in reluare, mai jos.

Curioși să descopere ce surpriză le-a pregătit de data aceasta Irina Fodor, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au întâlnit în bucătărie și au așteptat să descopere bonusul pus la bătaie în cea de-a cincea confruntare. Irina Fodor a anunțat că cel de-al patrulea chef este Marius Tudosiei, lucru ce i-a bucurat pe cei trei jurați. Apoi, surpriza a fost mare atunci când Irina Fodor a dezvăluit faptul că cei care vor face degustarea sunt Puya și soția lui, Melinda.

În ediția 5 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12 am putut s-o cunoaștem pe Gabriela Iulia Condescu, o concurentă care a primit de la chefi a doua șansă pentru a demonstra că știe să gătească.

Un nou sezon al emisiunii chefi la cutite sezonul 12 episodul 5 reluare 6 septembrie 2023 poate fi vazut mai jos, in reluare

În sezonul 12 al emisiunii Chefi la cuțite a participat și Gabriela Iulia Condescu, o concurentă în vârstă de 38 de ani din Cotoroaia, județul Mehedinți. Ca să îi impresioneze pe jurați, aceasta a ales să facă un steak de ton. Totuși, după degustare, chefii i-au mai dat o șansă și concurenta a fost pusă să gătească din nou.

Concurenta a decis să pregătească chefilor o rețetă de steak de ton și, în timp ce gătea, a povestit mai multe detalii despre ea. Ajunsă în fața chefilor, concurenta și-a dat seama că nu a făcut o figură bună cu preparatul său și că n-a făcut tocmai o alegere bună. Mai jos puteti viziona chefi la cutite sezonul 12 episodul 5 online 6 septembrie 2023, integral..