Clanul – Sezonul 2 Episodul 9 – 16 Aprilie 2023

clanul 2023 sezonul 2 reluare 16 aprilie 2023 integral

Un nou episod din serialul CLANUL i-a dus pe protagoniști pe urmele trecutului, un trecut care le influențează în continuare deciziile și acțiunile. Lupta dintre poliție și mafie, dintre clanuri și dintre membrii familiei are în spate povești neîncheiate, adevăruri nespuse și multe traume.

Clanul sezonul 2 episodul 9 reluare 16 aprilie 2023

David și Bebe au fost față în față la clanul sezonul 2 episodul 9 complet 16 aprilie 2023, in urma unor zvonuri care ar putea zdruncina relația dintre ei. „Nu m-ai făcut tu polițist! Că n-aveai cum, dacă eu nu eram bun acolo, la școală, să termin cu 10 pe linie. Că ai avut interes să mă bagi la înaintare la Costoiu, asta e altă discuție, dar nu m-ai făcut tu ce sunt! Îmi risc pielea zi de zi lângă Costoiu pentru tine. Sunt expus minut de minut, dacă se află cine sunt și de unde vin, înfund pușcăria pe viață!, i-a spus David lui Tătuțu.

Bebe nu a apreciat deloc izbucnirea lui: „Nu mă iei tu pe mine, ca la voi, la anchetă. Dacă ți-e frică unde ești, la Costoiu acolo, fac să te scot și să te dispar unde vrei tu, dar dacă rămâi acolo, la mine să nu te mai vaiți niciodată că eu nu te oblig nimic”. Ce decizie va lua David, vedem duminica viitoare.

„Tătuțu meu și al vostru e rece.. dar nici rece nu e, că e praf, explodat de bomba criminală, în mașină. E stare de război. Nu e timp acum să jelim după Tătuțu. Primul lucru, trebuie să-l răzbunăm și să apărăm CLANUL. CLANUL lui Măcelaru nu moare!”, le va spune Pelicanu oamenilor din Clan. „Care are sânge în el să fie țintă pentru dușmanii lui Tătuțu?”, va fi întrebarea care își va găsi răspuns și îi va da toate planurile peste cap lui Pelicanu! Vizioneaza mai jos serialul clanul sezonul 2 episodul 9 online 16 aprilie 2023.

Situația este tensionată în mafie, dar nici de partea cealaltă personajele nu au parte de liniște: „În momente din astea știm câți plecăm, dar nu știm câți ne întoarcem. Așa că dacă e să nu ne mai vedem, vreau să știți că a fost un privilegiu să încerc să fac din lumea asta un loc puțin mai bun, alături de voi”, le va spune Costoiu oamenilor din brigada sa.

Serialul clanul noul sezon, sezonul 2 episodul 9 gratuit 16 aprilie 2023 poate fi vizionat mai jos online

Viața merge mai departe, dar cu ce preț? Cât de grave sunt rănile în urma focului? Cine se va ridica și ce vor face Tudor și David în lupta lor pentru căutarea adevărului? Sunt ei pregătiți să descopere noi și noi ramuri ale vieții pe care nu le cunoșteau? Nu ratați CLANUL, din 16 aprilie 2023 pe pro! Va invitam sa vizionati mai jos reluarea serialului clanul sezonul 2 episodul 9 online 16 aprilie 2023.

Salvati acest site VeziAici.NET si reveniti aici in fiecare duminica seara.!

error: Nu copiați de pe acest site!