Clanul Sezonul 3 Episodul 2 de pe 18 Septembrie 2023

clanul sezonul 3 online reluari integrale 2023

In aceasta seara in serialul clanul sezonul 3 episodul 2 complet 18 septembrie 2023, vine cu povești terifiante pentru Vera, fiica lui Bebe Măcelaru care se află în arestul poliției. Vizionati mai jos noul sezon si ce se va intampla cu Bebe’ Macelaru din serialul romanesc clanul sezonul 3 episodul 2 de pe 18 septembrie 2023, in reluare.

Din cauza unor neînțelegeri, tânăra avocată a ajuns în spatele gratiilor, iar acum este nevoită să suporte consecințe dure. Inspectoarea Olivia și-a făcut „timp” și a studiat în detaliu dosarul Verei Maximilian, iar ce a aflat depășește orice imaginație. Fiica lui Bebe Măcelaru are un trecut tulburător, iar până acum a trăit într-o mare minciună.

Cruntul adevăr o distruge pe Vera, care ar putea să îl toarne la Poliție pe Tătuțu și să distrugă tot ce a construit în zeci de ani.

Clanul sezonul 3 episodul 2 de pe 18 septembrie 2023

Un nou episod din Clanul a adus la iveală noi secrete din trecut! David este prins în copilăria dură trăită alături de Ciomag și riscă să fie descoperit de colegii lui din brigadă, Vera a aflat un adevăr crunt despre părinții ei, iar Costoiu încearcă să-și îndrepte propriile greșeli din viața personală.

CLANUL a fost lider de audiență aseară, în intervalul 20:27 – 22:53, în rândul publicului național, cu vârstă cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Serialul a înregistrat 7.8 puncte de rating și 26.0% share, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 7.3 puncte de rating și 24.2% share.

Bebe i-a dat o misiune grea lui Tudor: „Ai furat vreodată mireasa? O dispari din nuntă și când vine înapoi, nu mai e rochia albă. Că tot s-a aruncat Obuz pe bordelele mele. Îi facem carte de muncă, că de nevastă, bărba-su sigur nu o mai ia când i-o ducem înapoi. Asta tu te ocupi, Tudore. Noaptea nunții o ține miresica toată viața minte”, dacă va putea Tudor să-și încalce principiile și să respecte cerințele lui Tătuțu`, vedem săptămâna viitoare.

Unul dintre motivele pentru care „Clanul” a devenit un fenomen în România este galeria sa diversă de personaje. În sezonul 3, veți vedea că atât Tudor, cât și celelalte personaje se dezvoltă în moduri neașteptate.

De la liderii clanului până la personajele secundare, fiecare are propriul său drum în căutarea puterii, răzbunării sau a unei a doua șanse. Intriga din „Clanul” nu se limitează la frontierele cunoscute.

Sezonul 3 aduce noi personaje și noi alianțe care vor schimba jocul și vor pune la încercare loialitățile existente. Cine va trăda? Cine va rămâne loial? Răspunsurile se află la îndemâna voastră, iar fiecare episod vă va lăsa să decideți singuri. Echipa din spatele serialului „Clanul” a lucrat asiduu pentru a vă oferi o experiență vizuală și auditivă excepțională.

De la scenariu la regie, de la coloana sonoră la imagine, de la make-up la hair, sezonul 3 este o mărturie a angajamentului nostru de a oferi cel mai bun conținut posibil realizat în Romania. Prin urmare, vă îndemnăm să nu ratați noul sezon al serialului.

Noul sezon din serialul romanesc clanul sezonul 3 episodul 2 online 18 septembrie 2023, poate fi vazut mai jos in reluare

Așteptați-vă la momente de tensiune, trădări șocante și răsturnări de situație memorabile. Este o experiență pe care nu vreți să o ratați! Mulțumim pentru sprijinul vostru necondiționat și pentru că ați făcut din „Clanul” un succes incontestabil. Aștept cu nerăbdare să ne reîntâlnim pe micul ecran și să descoperim împreună ce urmează în povestea personajului principal, Tudor și bineînțeles și cum se va termina misiunea lui în Clan”, a spus Denis Hanganu.

Salvati acest site pentru a urmari urmatoarele episoade din sezonul 3 al serialului CLANUL plus alte seriale romanesti precum: Clanul, Camera 609, Groapa, etc! aici pe site, VeziAici.NET! Mai jos poti vedea serialul clanul sezonul 3 episodul 2 reluare 18 septembrie 2023.