Clanul – Sezonul 2 Episodul 11 Complet 30 Aprilie 2023

clanul 2023 sezonul 2 reluare 30 aprilie 2023 integral
Două personaje și-au pierdut viața într-o luptă de putere și dorința de a dovedi loialitate. Nadine a fost împuscată de Micu, fix înainte ca omul lui Măcelaru să moară de mâna lui Tudor. „Am omorât un om. Port crimele astea pe suflet”, va spune Tudor, după ce își va da seama ce a făcut cu propriile mâini.

După ce polițiștii vor ajunge la fața locului, vor decide să meargă și să facă percheziții acasă la Măcelaru! Când Bebe va ajunge, va fi confruntat de Magda: „Tu când zici de copil, de care zici, mă? De al nostru sau de al tău?! Scârbă îmi e de tine, Bebe, de viața care am avut-o noi amândoi împreună. Te uiți în ochii ăștia de ani de zile și minți cum respiri! Ai zis că ai luat-o de milă în casă, mă! Copil de suflet și era a ta. Ai băgat în casă copilul tău cu altă femeie și nu mi-ai zis nimic! Prefăcuta aia se…”, ce a avut Magda de spus, vedem duminică, de la 20:00, în CLANUL.

Clanul sezonul 2 episodul 11 reluare 30 aprilie 2023

Vera și Tudor vor avea parte de o confruntare in clanul sezonul 2 episodul 11 din 30 aprilie 2023, după ce fata lui Tătuțu îl va acoperi pe bărbat în fața Magdei: „Unde te-ai dus când m-ai pus să mint pentru tine? Nu băga scuza penibilă cu maică-ta că știu deja că e minciună”. Răspunsul lui Tudor o va lăsa fără cuvinte: „Ilinca e gravidă. S-a îndrăgostit de unu de pe aici. A fost cu mine în facultate, dar an mai mic. A rămas însărcinată cu el”.

Cum va decurge povestea în CLANUL, puteti vedea mai jos, într-un nou episod reluare CLANUL sezonul 2 episodul 11.

În încercarea de a-i dovedi loialitate Sofiei, Tudor l-a omorât pe Micu, nu înainte ca acesta să apese pentru ultima dată pe trăgaci și să-i ia viața lui Nadine. Cum va explica Tudor ceea ce a făcut, dar și care va fi reacția Sofiei după ce va afla că fiica ei este moartă, vedem într-un nou episod, mai jos aici pe site.

Serialul clanul noul sezon, sezonul 2 episodul 11 online 30 aprilie 2023 poate fi vizionat mai jos online

Luminița a început să își pună întrebări și să își dea seama că Iancu nu a ajuns la ea întâmplător, așa că l-a confruntat: „Ia zi, Iancule, cine ești tu? Cine te-a pus pe tine aici? Ești și tu de-al lui Măcelaru?”. Cine este, de fapt, tânărul și ce ascunde, vedem în CLANUL. Va invitam sa vizionati mai jos reluarea serialului clanul sezonul 2 episodul 11 complet 30 aprilie 2023.

Salvati acest site VeziAici.NET si reveniti aici in fiecare duminica seara.!

error: Nu copiați de pe acest site!