Clanul – Sezonul 2 Episodul 2 – 26 Februarie 2023

clanul 2023 sezonul 2 reluare 26 februarie 2023 integral

Lupta dintre poliție și mafie a atins cote neașteptate în CLANUL, iar cei de acasă au realizat că este tot mai greu să fie convinși că știu tot adevărul și că pot alege tabăra din care vor să facă parte.

Primul sezon s-a încheiat cu una dintre cele mai încărcate de emoție și tensiune scene. Cu ochii în lacrimi, Magda și Vera au simțit cum un foc puternic le-a furat tot ce iubeau mai mult și le-a lăsat într-o durere amară transmisă, fior cu fior, celor care au urmărit episodul și l-au făcut lider absolut de audiență. Vezi mai jos serialul clanul sezonul 2 episodul 2 integral 26 februarie 2023.

Clanul sezonul 2 episodul 2 complet 26 februarie 2023

Pro anunță că începând din februarie, în fiecare duminică, povestea merge mai departe! Este vremea ca întrebările să-și găsească răspuns, ca personajele să scrie noi capitole ale vieților lor și ca cei de acasă să descopere noi intrigi care îi vor ține lipiți în fața ecranelor.

„Trei actori noi care ni se alătură, nume deja consacrate. Vorbim de Elvira Deatcu, Maria Obretin și Dan Condurache, care nu este acum, dar este posibil să ajungă. (…) În acest prim episod, veți vedea, bineînțeles, niște lucruri care se numesc spoilere. Rugămintea mea este să nu vorbim despre aceste întâmplări din primul episod, care s-ar putea să distrugă plăcerea telespectatorilor de a viziona acest prim episod, până după ce el este difuzat, respectiv duminica asta, pe februarie, de la ora 20:00”, a declarat Anghel Damian.

„Tătuțu meu și al vostru e rece.. dar nici rece nu e, că e praf, explodat de bomba criminală, în mașină. E stare de război. Nu e timp acum să jelim după Tătuțu. Primul lucru, trebuie să-l răzbunăm și să apărăm CLANUL. CLANUL lui Măcelaru nu moare!”, le va spune Pelicanu oamenilor din Clan. „Care are sânge în el să fie țintă pentru dușmanii lui Tătuțu?”, va fi întrebarea care își va găsi răspuns și îi va da toate planurile peste cap lui Pelicanu! Vizioneaza mai jos serialul clanul sezonul 2 episodul 2 din 26 februarie 2023 in reluare.

Situația este tensionată în mafie, dar nici de partea cealaltă personajele nu au parte de liniște: „În momente din astea știm câți plecăm, dar nu știm câți ne întoarcem. Așa că dacă e să nu ne mai vedem, vreau să știți că a fost un privilegiu să încerc să fac din lumea asta un loc puțin mai bun, alături de voi”, le va spune Costoiu oamenilor din brigada sa.

Serialul clanul noul sezon, sezonul 2 episodul 2 din 26 februarie 2023 poate fi vizionat mai jos online

Viața merge mai departe, dar cu ce preț? Cât de grave sunt rănile în urma focului? Cine se va ridica și ce vor face Tudor și David în lupta lor pentru căutarea adevărului? Sunt ei pregătiți să descopere noi și noi ramuri ale vieții pe care nu le cunoșteau? Nu ratați CLANUL, din 26 februarie 2023 pe pro! Va invitam sa vizionati mai jos reluarea serialului clanul sezonul 2 episodul 2 din 26 februarie 2023.