Clanul Sezonul 4 Episodul 9 in Reluare 15 Aprilie 2024

clanul sezonul 4 episodul 9 de pe 15 aprilie 2024

O poveste care îi ține pe toți cei de acasă în fața televizoarelor și îi face să trăiască cele mai puternice emoții in clanul sezonul 4 episodul 9 in reluare 15 aprilie 2024. O întâlnire între frați atât de așteptată, care pare că va conduce la o înrăutățire a lucrurilor. Un cap de mafie mai nervos ca niciodată și mai răzbunător decât cineva s-ar fi putut gândi.

O mamă care a rămas cu un singur scop în viață: să nu-și piardă copilul. Povești de viață care se scriu cu fiecare filă și care se îndreaptă spre ultima pagină din capitolul final. Vezi mai jos in premiera sezonul final din serialul romanesc clanul sezonul 4 episodul 9 de pe 15 aprilie 2024, in reluare.

Clanul sezonul 4 episodul 9 de pe 15 aprilie 2024

După ce l-a căutat întreaga viață, Tudor simte că soarta l-a pus față în față cu cel mai mare coșmar: fratele lui, Pavel, este nimeni altul decât… David Pribeagu: „Cârtiță ce ești! Mamă, pe ăsta îl caută toată poliția din România și când o să-l aresteze, nici că o să mai iasă vreodată. Mamă, omul ăsta minte cum respiră!”. Mai poate găsi Tudor puterea să-l ierte vreodată și să-l accepte în familie? Aici pe site mai jos poti sa vezi integral clanul sezonul 4 episodul 9 online 15 aprilie 2024.

După ce a fost capturat de Luminița și Ilinca, Sergiu se confruntă cu una dintre cele mai mari dileme ale vieții lui – să-l trădeze sau nu pe Bebe?! „Ascultă-mă bine: ăsta e un moment important în viața ta. Gândește-te mai întâi la tine, după aia la Tătuțu! Acum poți să faci o mutare bine pentru tine. Eu îl vreau pe Măcelaru. Vreau să plătească!”, i se va spune în această seară omului de încredere al lui Bebe. Are Sergiu forța internă să rămână loial până la capăt?

Departe de Măcelaru, Magda va avea parte de fiorul rece al pierderii totale. A crezut că este puternică, dar pământul i se clatină sub picioare. S-a simțit invincibilă, dar soțul ei pare mai aproape ca niciodată și mai decis să-i facă rău. Ce o va face pe femeie să spună, cu durere în glas: „mi-a fugit pământul de sub picioare. Nu am pe nimeni”, aflăm în curând.

Sezonul final din serialul romanesc clanul sezonul 4 episodul 9 online 15 aprilie 2024, poate fi vizionat mai jos in reluare

Acum că toate secretele vor ieși la iveală, iar dreptatea va juca cel mai important rol, Denis Hanganu, cel care dă viață personajului Tudor Achim, a dezvăluit ce sentimente îl încearcă.

„Sunt nostalgic, recunosc, dar nu pentru că se încheie, pentru că asta presupune viața de actor, sunt nostalgic pentru că am avut o echipă senzațională, de la producție, la regie, la scenariu, la actori…și e păcat că se termină pentru că s-ar putea să nu mai păstrăm relațiile la fel de apropiate cu toți oamenii cu care ai lucrat în perioada asta, de asta o să-mi fie cel mai dor”, a mai spus Denis Hanganu. Chiar acum mai jos poti viziona serialul clanul sezonul 4 episodul 9 reluare 15 aprilie 2024.