Cununa de Lacrimi: Povestea Continua – Episodul 105 si Episodul 106 – 22 Martie 2023

cununa de lacrimi povestea continua sezonul 2 online 2023 acasa

Cununa de Lacrimi: Povestea Continua (sezonul 2) este una dintre cele mai așteptate producții ale acestui an, de când a fost lansat prima sa ediție în urmă cu 10 ani. Vă împărtășim detaliile acestei telenovele cu Victoria Ruffo și tot ce trebuie să știți.

În plus, povestea include și participarea lui Alejandro Nones, Mane de la Parra și José María Torre, care dau viață copiilor lui Ruffo în ficțiune. Încă o dată, producția este responsabilă de José Alberto „El Güero” Castro. Vezi aici pe site-ul nostru, mai jos, noua telenovela cununa de lacrimi: povestea continua  episodul 105 si episodul 106 integral.

Cununa de Lacrimi: Povestea Continua Episodul 105 si Episodul 106 complet 22 martie 2023

Această melodramă va ajunge pe micul ecran luni, in ianuarie, de la 15.00, pe postul Acasa și va fi difuzată de luni până vineri. În timp ce online îl puteți vedea aici, pe veziaici.net.

Această poveste a început cu mine și copiii mei, cu mulți ani în urmă, când într-o după-amiază îngrozitoare, tatăl copiilor mei a decis să ne dea afară din casă, neștiind încotro să mergem, ei și cu mine, cu banii unui salvator care și-a uitat portofelul, Am luat un autobuz până în Mexico City, unde nu mi-am imaginat niciodată tot ce vom experimenta”, ne spune ‘Refugio’, personajul interpretat de Ruffo. Mai jos, puteți vedea un rezumat al primei părți.

Cât despre ceea ce vom vedea în aceste noi capitole, povestea ne va arăta evoluția familiei Chavero, la 10 ani de la evenimentele prezentate în prima tranșă. Vom putea vedea ce s-a întâmplat cu fiecare dintre protagoniștii acestei povești.

Vezi mai jos telenovela cununa de lacrimi: povestea continua episodul 105 si episodul 106 din 22 martie 2023 integral

Incepand cu ‘Patricio’ care a ramas sub tutela fiicei sale ‘Esperanza’, dupa ce fosta sa sotie ‘Olga’ a plecat sa locuiasca in Spania, desi fata, care are acum 10 ani, va incepe sa-si arate interesul sa se intalneasca. ea, așa că asta va declanșa o serie de probleme.

Pe de altă parte, ‘Refugio’ a reuşit să-şi refacă viaţa cu ‘Julián Corona’, cu care are o căsnicie plină de dragoste. În timp ce „Edmundo” și soția sa „Lucero” sunt încă fericiți, dar norocul nu i-a zâmbit, deoarece cazierul său penal l-a împiedicat să obțină un loc de muncă oficial.

Pe de altă parte, există „Ignacio”, care a plecat în Italia cu „Chelito”, dar ocupațiile ambilor au făcut ca relația lor să se încheie, așa că se întoarce în Mexic pentru a-și refăcu viața și a se reîntâlni cu familia. Vezi aici pe site-ul nostru, mai jos, noua telenovela cununa de lacrimi: povestea continua  episodul 105 si episodul 106 integral