Destine Ratacite Sezonul 2 Episodul 156 – 23 Decembrie 2022

Urmareste la noi pe site aici destine ratacite sezonul 2 online

Vezi aici mai jos la noi pe site serialul indian Destine Ratacite episodul sezonul 2 episodul 156 subtitrat din 23 decembrie 2022.
Situată în Agra, povestea se învârte în jurul lui Simar și Reema Narayan, două surori cu personalități diferite. În timp ce Simar visează să devină cântăreață, Reema aspiră să fie model. Aarav Oswal și Vivaan Oswal sunt veri care se iubesc și se respectă unul pe celălalt. Se îndrăgostesc de Reema, dar Simar se îndrăgostește de Aarav. Reema este aleasă să fie mireasa lui, dar pleacă în ziua nunții la un eveniment pentru cariera ei de model. În schimb, lui Simar i se cere să se căsătorească cu Aarav, dar familia Oswal o resping. Geetanjali stabilește căsătoria lui Vivan cu kajal, dar în ziua nunții lor el pleacă la templu și se căsătorește cu Reema, așa cum o iubește pe Reema. Yamini Devi este o cântăreață clasică renumită. Neștiind că este a doua soție a regretatului soț al lui Geetanjali, Gopichand, Simar o consideră un idol cântător. Aarav începe să se îndrăgostească de ea. Reema își dă seama de dragostea ei pentru Vivaan, care o sustrage după ce își cunoaște motivele de a se căsători cu el.

Destine ratacite sezonul 2 episodul 156 online din 23 decembrie 2022

Cu toate acestea, căsătoria Aditi (sora lui Aarav) a fost rezolvată cu mohit rana. Dar el se poartă prost cu ea în ziua nunții și sandhya îl plesnește spunând că stai departe de fiica mea. Căsătoria lor (Aditi și Mohit) s-a rupt. Simar și Aarav divorțează la insistențele lui Geetanjali. Urmareste aici mai jos pe site destine ratacite sezonul 2 episodul 156.

Simar începe să se concentreze asupra visurilor ei muzicale. În timp ce dă o audiție, Simar îl întâlnește pe Samar, fiul adoptiv al lui Yamini Devi. Simar și Aarav tânjesc unul după celălalt. Cu toate acestea, Reema, la instrucțiunile lui Geetanjali (și lăcomia ei) o găsește pe Samar pentru a doua căsătorie a lui Simar. Simar este de acord cu căsătoria, deoarece Reema o manipulează.

Când Aarav ascultă știrile, i se frânge inima. Cu toate acestea, înainte de ziua nunții lor, el ajunge la casa lui Simar, el îi cere să fugă cu el, dar ea îl respinge. Cu toate acestea, Geetanjali Devi îl are pe Aarav să fie arestat de poliție pentru a-l împiedica să oprească căsătoria. Cu toate acestea, el scapă din închisoare cu ajutorul surorii sale Aditi și al fratelui lui Simar Gagan și îi mărturisește dragostea lui Simar în fața tuturor din mandap. În timp ce Simar îi face la fel, Aarav îl duce pe Simar la un templu și în cele din urmă se căsătoresc. Urmareste aici mai jos pe site destine ratacite sezonul 2 episodul 156

Destine ratacite sezonul 2 episodul 156 reluare 23 decembrie 2022 mai jos

Familia lor îi dă afară din casă. Samar era încă zdrobit pentru că simar l-a lăsat singur în mandap. Geetanjali le cere membrilor familiei ca numele lui Aarav să fie mutat din „voința” ei și să scrie numele lui Vivaan Oswal pe locul lui. Badi Maa îi spune lui Gajendra că numește totul pe numele lui Vivaan. Reema se entuziasmează și se duce la Vivaan. Dar Vivaan o certa pentru că aarav a fost îndepărtat din familie. Simar Ea cere de la aarav să-i dorească atât pe Narayan, cât și pe Oswal. Aarav promite să-și îndeplinească dorința.

Chitra spune că Vivaan va fi directorul general al companiei și îi cere să-l pună să semneze propunerea. Aarav o ține de mână și spune că ai înțeles dragostea noastră când nimeni nu a înțeles-o. Yamini pleacă. Giriraj și Chitra vin acasă și își cer scuze lui Geetanjali Devi. Badi Maa le dă o șansă, Giriraj promite că nu vor greși cu nimic. Giriraj își cere scuze și își atinge picioarele. Gajendra le salută. Vivaan acceptă să devină CEO cu un scop ascuns. Aarav și Simar vin la Conacul Oswal. Ea spune că cine nu are nimic de-a face cu casa, nu mai este fiul lui Gajendra și Sandhya și nu are nicio legătură cu noi. Vivan a respins responsabilitățile CEO și spune că nu se poate egala cu aarav.Giriraj și Chitra încearcă să-l convingă pe Vivaan. Urmareste aici mai jos pe site destine ratacite sezonul 2 episodul 156