Drumul Catre Tine Episodul 29 Episodul 30 de pe 8 Iunie 2023

drumul catre tine integral telenovela noua 2023 acasa

Guillermo „Memo” Santos Pérez este un om cu valori ferme care își câștigă existența conducând un tir. Pe lângă faptul că este iubitor de familie, el vrea să-și facă un cămin cu Úrsula, o femeie cu un trecut întunecat cu care tocmai și-a propus să se căsătorească. Totul pare să meargă bine când află că Olivia, fosta lui iubită, a avut o fiică a lui și îi cere să o caute acasă la Daniela Gallardo și Fausto Beltrán, părinții adoptivi ai Isabellei. Vezi mai jos ce s-a intamplat in noua telenovela in reluare, drumul catre tine episodul 29 si episodul 30 de pe 8 iunie 2023.

Guillermo, dornic să o cunoască pe fata, merge la casa familiei Beltrán, unde este confundat cu noua asistentă a Danielei, o femeie de clasă, de succes ca peisagist, dar al cărei vis de a fi mamă biologică i-a fost scurtat.

Drumul catre tine episodul 29 si episodul 30 de pe 8 iunie 2023

În prima sa întâlnire cu Isabella, Guillermo experimentează o legătură care trezește în el cel mai mare sentiment pe care orice om îl poate cunoaște: dragostea tatălui. Camionarul decide să lucreze cu Daniela pentru a fi aproape de fetiță, confirmând în același timp printr-un test ADN că este tatăl micuței. Grație conviețuirii zilnice, Guillermo devine confidenta Danielei, așa descoperă singurătatea pe care aceasta o trăiește în căsnicia ei și că singurul ei motor în viață este Isabella. Încetul cu încetul, Daniela și Guillermo încep să se îndrăgostească, dar decid să-și reducă la tăcere sentimentele pentru a-și respecta angajamentele de cuplu.

Când Úrsula descoperă că Guillermo are o fiică, se preface că îl întreține, apoi, într-o criză de gelozie, îl caută pe Fausto să-i spună care este relația dintre Guillermo și Isabella. Vizionati mai jos noua telenovela drumul catre tine episodul 29 si episodul 30 reluare 8 iunie 2023.

Fausto își pierde calmul când află că a apărut adevăratul tată al copilului, întrucât fata este cheia pentru a o ține pe Daniela alături și a nu pierde averea familiei sale, își face soția să creadă că Guillermo a abordat-o mințind-o. scopul de a le smulge fetița. Foarte dezamăgită, Daniela îl concediază pe Guillermo și îi cere să iasă din viața lor, fără să asculte nicio explicație.

In timpul unei discutii dintre Daniela si Fausto, Isabella afla ca este adoptata.In curiozitatea ei, fata intreaba cine sunt parintii ei adevarati. Daniela se apropie din nou de Guillermo și susține ideea că Isabella își cunoaște originea, în timp ce Fausto face tot posibilul ca fata să nu afle adevărul.

O noua telenovela de pe acasa poate fi vazuta mai jos, drumul catre tine episodul 29 si episodul 30 de pe 8 iunie 2023

Cu sprijinul familiei sale, Guillermo se va confrunta și cu capcanele pe care Fausto i le întinde pentru a-i dezlipi de pământul pe care se află „La Cocina de Martina”, un restaurant de lângă drum deținut de familia Santos și pe care Fausto râvește să dezvolte o zonă de cumpărături. complex care vă va oferi profituri foarte bune. La rândul ei, Daniela va descoperi trădarea lui Karen, o femeie care s-a prefăcut că îi este prietenă pentru a fi aproape de Fausto, de care a fost mereu îndrăgostită.

Daniela și Guillermo se vor confrunta cu o călătorie plină de dificultăți împreună cu micuța Isabella, pentru a descoperi în sfârșit că calea lor este să se iubească. Iunie jos puteti urmari telenovela drumul catre tine episodul 21 si episodul 30 de pe 8 iunie 2023.