Groapa Sezonul 1 Episodul 13 de pe 9 Decembrie 2023

gorapa sezonul 1 episodul 13 online 9 decembrie 2023

În urmă cu trei luni, povestea familiei Vlahu scotea la iveală unde poate duce lipsa de încredere, dorința avidă de putere și speranța că până și atunci când pare că ai totul, mai poți avea ceva în plus. Greșeli, trădări, regăsiri, pierderi noi, morți și iubiri… toate au așternut, filă cu filă, detaliile unui prim volum din serialul GROAPA care i-au ținut pe cei de acasă cu emoția la cele mai înalte cote înaintea fiecărui episod. Te invitam sa vezi mai jos noul serial romanesc de actiune groapa sezonul 1 episodul 13 reluare 9 decembrie 2023.

Groapa sezonul 1 episodul 13 de pe 9 decembrie 2023

”Până nu văz cu ochii mei unde e îngropat… parcă cineva nu vrea să-l găsesc”, va recunoaște nea Sandu în fața oamenilor săi de încredere despre copilul aparent mort pe care nu-l poate descoperi. Rodul iubirii cu femeia de care și-a amintit în ultima vreme nu este nicăieri, dar credința îl face pe capul familiei Vlahu să mai caute chiar și-n ultimul ceas. Oare va afla ceva nou?

”A meritat? Pentru asta ne-ai îngropat iubirea? Tu ai să te schimbi, ai să pierzi tot”, îi va spune cu lacrimi în ochi Alma bărbatului care i-a dat viața peste cap. Are Sașa puterea să mai schimbe ceva? Să revină cel de care jurnalista s-a îndrăgostit? Sau este deja prea implicat în povestea familiei ca să mai poată face ceva? Vezi mai jos in reluare serialul romanesc groapa sezonul 1 episodul 13 online 9 decembrie 2023.

”Dai orice, dar nu dai GROAPA! O să mai greșești și o să mai cazi, de multe ori, dar nu ai voie să fugi”. O lecție dură de viață predată de Sandu lui Sașa poate fi descoperită în acest episod, după ce tânărul îi va spune tatălui despre proprietățile din port pe care le-a pierdut. Cum se va rezolva această situație, descoperim urmarind reluarea mai jos!

”Te iubesc așa cum ești. O să luptăm împreună”. O declarație aparent sinceră făcută de Manuela lui Vali. Ce ascunde de fapt femeia și care este întregul ei plan?

Un final în care totul se dărâmă in groapa sezonul 1 episodul 13 de pe 9 decembrie 2023. La propriu. O descoperire ce va face ca istoria scrisă până la acest punct să fie privită cu alți ochi. ”Ceva, ceva, te leagă de ea, nu-i așa… frate?”, va fi întrebarea care va lăsa suspansul în aer și expectativa în gardă. Ultimul episod nu trebuie ratat!

Noul serial romanesc groapa sezonul 1 episodul 13 reluare 9 decembrie 2023, poate fi vazut in reluare mai jos

Motivele pentru care trebuie sa urmaresti acest serial sunt: vine cu o poveste nouă, cu multe trimiteri la cinematografia universală pe care o iubim cu toții, care te va ține cu sufletul la gură săptămână de săptămână. O imagine ca în producțiile vest-europene. O echipă de actori foarte talentați care fac niște personaje de care sigur te vei atașa. Inspirându-te din poveștile altora, vei găsi soluții pentru a trece peste situațiile dificile din viață. Vei cunoaște situații de viață, inspirate de realitatea din România, despre care poate nici n-ai bănuit că pot exista. Mai jos poti sa vezi reluarea serialului groapa sezonul 1 episodul 13 complet 9 decembrie 2023.